Vladimír Vůjtek
28. listopadu 2023 • 11:55

Vítkovicím se vytratila dravost. Takzvané hvězdy... Bude třeba řez

Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ VLADIMÍRA VŮJTKA | Vítkovice jsou zklamáním. Čekal jsem potvrzení loňského výsledku, dobré hry i vzestupu. Bohužel, ze hry se vytratila dravost. I chuť se ukázat. A hvězdy, takzvané, netáhnou. To se naplno projevilo v posledním zápase proti Plzni (2:3p), kdy první lajna dostala všechny tři góly. K tomu se nevyužila spousta přesilovek, které jsme nebyli schopni využít. V podstatě ani branku ohrozit. Zdá se mi, že tam prostě chybí chuť.



Do kabiny nevidím, už tam nechodím, ale z vnějšího pohledu se mi zdá, že vítkovičtí hráči rozhodně nejsou v dobrém rozpoložení. Netáhnou za jeden provaz. Když už se proti Plzni dostali do vedení 2:0, prakticky z ničeho, tak to pak ani nebyli schopni dotáhnout do konce.

Sice v poslední třetině uhráli perfektně tři minuty v oslabení, minutu ve třech, tam nasazení vidět bylo. I chuť výsledek udržet. Jenže pak se dostanou čtyři minuty před koncem do přesilovky a místo, aby zápas rozhodli, tak špičková lajna gól dostane. Zbytečný a po laxní ztrátě puku. Žalostné.

Ztráty v poslední třetině Vítkovice poměrně provázejí. Těžko se z ochozů odhaduje týmová kondice, navíc takové chyby v přesilovce nejsou o kondici, ale

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud