2. května 2017 • 14:12

Americký fotbal se vrací na Viktorku. A to rovnou dvakrát

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po loňském finále České ligy amerického fotbalu se drsní hoši vrací zpět na Viktorku. Jedno odpoledne, jedno místo, dva zápasy. Stadion Viktorie Žižkov bude hostit Bitters Doubleheader. Dva zápasy elitní Bitters ligy svede proti sobě v jednom odpoledni čtveřici týmů.



V neděli 28. května se od 13:00 střetnou v repríze loňského finále pražští rivalové. Prague Black Panthers budou chtít i tentokrát potvrdit nadvládu nad Prahou. O dominanci se je budou snažit připravit Prague Lions. Loňský trpký konec skvělé sezony dává Lvům o motivaci navíc.

Vždyť od ročníku bez jediné prohry a prvního titulu po 10 letech je dělil jeden chybný výrok rozhodčích v poslední akci zápasu. Návrat na místo činu tak oživí vzpomínky na žižkovské finále, o kterém se ještě dlouho hovořilo.

Hned po pražském derby dostanou fanoušci další porci amerického fotbalu. Od 17:00 se před televizními obrazovkami ČT Sport představí ambiciózní Příbram Bobcats a černý kůň ligy, Pardubice Stallions. O kvalitní podívanou bude postaráno, oba týmy mají ty nejvyšší cíle.

V parku u stadionu bude pro návštěvníky připravená zábavná fanzóna s atrakcemi s tématikou amerického fotbalu, soutěže pro děti i dospělé a pohoštění, které k tomuto sportu neodmyslitelně patří. Pro diváky budou připravena tleskadla s infografikou vysvětlující základní principy hry. Odborníkem na americký fotbal se tak návštěvník stane za jedno odpoledne. A chybět nebudou samozřejmě ani oblíbené roztleskávačky.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud