22. června 2019 • 08:50

Hvězdu NFL okradly dvě dívky o šperky, nechal je v posteli nahé

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl dávat pozor, koho nechává ve své vlastní posteli. Hvězdný running back Le´Veon Bell z New York Jets přišel o šperky a další věci v hodnotě 520 000 dolarů (asi 11,7 milionu korun), když opustil svůj dům na Floridě a nechal v něm dvě dívky. Ty následně zmizely s bohatým lupem.



„Měl jsem doma dvě přítelkyně. Vstal jsem, dělal jsem co vždycky a šel na trénink. Když jsem se po několika hodinách vrátil, zjistil jsem, že mi vzaly peníze, hodinky, šperky a pár dalších věcí,“ oznámil Bell při hlášení na policii.

Bell patřil v prvních pěti letech své kariéry v Pittsburghu k nejlepším a nejvytíženějším running backům v NFL, lize amerického fotbalu. Sezonu 2018 ale vynechal kvůli sporům o nový kontrakt. Na jaře pak podepsal čtyřletou smlouvu na 52,5 milionu dolarů s New York Jets, přičemž 27 milionů dolarů má garantovaných.

Bell se sice většiny jarních týmových aktivit neúčastnil, protože nebyly povinné. Pracoval na sobě pod dohledem svého kondičního trenéra doma na Floridě a při jednom z těchto tréninků pak nechal doma dvě přítelkyně. A jak sdělil policistům při hovoru na linku 911, nechal je obě přímo ve své posteli.

Když měl Bell popsat, co měly dívky na sobě, policistům o jedné z nich oznámil: „Když jsem odcházel, byla v posteli a neměla na sobě oblečení.“

Když byl dotázán na popis té druhé, odvětil: „To samé. Byla taky v posteli.“

Bell uvedl, že se oběma dívkám snažil dovolat, ale bez odpovědi. Mezi cennostmi, které zmizely, je i Bellův oblíbený řetěz s panterem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud