6. prosince 2012 • 11:11

Hvězdný sportovní pár. Sladká Caroline je pro McIlroye múzou

Autor: bb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pro umělce bývají ženy múzami, severoirský golfista Rory McIlroy se díky své partnerce naučil lepšímu přístupu ke svému sportu. I díky vlivu bývalé tenisové světové jedničky Caroline Wozniacké se stal momentálně nejlepším golfistou světa. A získal cenu pro nejlepšího hráče roku „PGA Tour Player of the Year“.



„Když vidím, jak Caroline tvrdě pracuje a trénuje a jak je oddaná, jednoznačně to ve mně otočilo vypínač směrem k tomu, že můžu být taky takový o trochu víc,“ popisoval třiadvacetiletý lídr světového golfového žebříčku pro The Telegraph.

S dánskou tenistkou, jež letos vyhrála dva turnaje WTA a je nyní světovou hráčkou číslo 10, je už od loňského roku. „Má na mě ohromný vliv. Vždycky jsem se cítil tak, že jsem oddaný hře, hodně jsem trénoval a pracoval na ní. Ale myslím, že v posledním roce a půl a zvlášť poté, co jsem vyhrál US Open, jsem si připadal, jako bych se posunul do další úrovně své kariéry."

McIlroy letos vyhrál čtyři turnaje PGA včetně druhého majoru kariéry, je světovou jedničkou, králem finančních žebříčků americké i evropské Tour.  „Moje osobnost mimo hřiště se nezměnila, ale když jsem na něm, jsem možná o trochu víc profesionální, jakoby obchodní. Myslím, že to je cesta, jak být úspěšnější. Pomohlo mi to vyhrát víc turnajů.“

Caroline Wozniacká se nerozpakuje dávat svému příteli Rory McIlroyovi golfové rady
Caroline Wozniacká se nerozpakuje dávat svému příteli Rory McIlroyovi golfové rady

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud