Martin Hašek
10. března 2020 • 09:00

KARLOS SHOW: Koule dvakrát nad patou! Bugár učil Vémolu, jak na disk

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle byl trash talk v přímém přenosu! Bojovník MMA Karlos Vémola si do třetího dílu své KARLOS SHOW pozval mílaře Jakubu Holušu, který vzbudil pozornost svými ostrými názory na krvavý boj v oktagonu. „Říkal jsem si, budou mě tady grilovat?“ usmíval se halový mistr Evropy. V atletickém dílu populární talk show zářili i nejrychlejší Češka Klára Seidlová a legendární diskař Imrich Bugár, který moderátora přiučil své filozofii: „Při hodu diskem musí být koule dvakrát nad patou!“ Podívejte se na celý nadupaný díl Karlos Show!



Žádná romantická předehra se nekonala. „Začal bych hnedka zhurta. Copak, tobě se něco nelíbí na tom našem sportu?“ začal Karlos Vémola další díl své talk show.

Na sedačce proti němu seděl atletický šampion Jakub Holuša, který po loňském Zápase století na sociálních sítích zaujal pojednáním o vlivu drsných bojů v MMA na mládež.

Je dobře, že naše děti sledují, jak z lidí v kleci stříká krev? Je to pro ně motivace k pohybu?“ zamýšlel se tehdy a svět MMA hned reagoval. Bojovník Patrik Kincl běžci nabídl společný trénink. Jenže než k němu došlo, sedl si Holuša na sedátko naproti Karlosu Vémolovi a dumal nad jeho první otázkou.

„Já jsem to čekal. Říkal jsem si, budou mě tady grilovat? Přijdu, nepřijdu? Patrik Kincl bude trošku naštvanej, protože jsi ho předběhl,“ zlehčil Holuša napjatou situaci.

„To nevadí, já ho když tak znovu zmlátím,“ chytil se rozesmátý Vémola.

„Jestli mám možnost zapůsobit na pár rodičů, já budu vždycky kopat za atletiku,“ trval si ale na svém Holuša. Setkání každopádně splnilo účel a Vémola během něho atleta pozval na letní titulový zápas na Štvanici.

Pozvánku dostala také sličná blondýnka Klára Seidlová, kterou bojovník na pódiu klubu Goldfingers přivítal jako nejrychlejší Češku. Zaujala ho mimo jiné tím, že po svém nedávném třetím halovém titulu mistryně republiky na 60 metrů na sociálních sítích zahlásila ve stylu Roberta Záruby: „Vítej, zlatý hattricku!“

„To se mně moc líbí, to tvoje sebevědomí,“ usmíval se Vémola.

Karlos Vémola s Klárou Seidlovou, která ho potěšila svým sebevědomím
Karlos Vémola s Klárou Seidlovou, která ho potěšila svým sebevědomím

Diskař Imrich Bugár je mistrem světa, evropským šampionem i stříbrným olympijským medailistou, Vémolovu úctu si ale získal také za své výkony v taneční soutěži Star Dance... když hvězdy tančí, v níž se před sedmi lety s partnerkou Jitkou Šorfovou dostal až na třetí místo.

„V životě jsem netancoval, maximálně na zábavách takzvaný oplodňovák. Nakonec jsem byl třetí, další placka…“ pobavil společnost Bugár.

A Vémolu přemluvil i k jedné skopičině... Nejdřív z tašky vytáhl dva talíře frisbee a nechal si od diskařského šampiona vysvětlit techniku hodu. Bugár si při své lekci vzpomněl na klíčové moudro pro správné provedení otočky: „Při hodu diskem musí být koule dvakrát nad patou!“

Všechny díly KARLOS SHOW sledujte zde »

KARLOS SHOW: O hokejových b(p)itkách a síle mysli. Kouč Jelínek vs. nevěřící Vémola
Video se připravuje ...

Hádka Vémoly a Jelínka o mentálním koučinku. Jaký je Karlos moderátor?
Video se připravuje ...

KARLOS SHOW: Marpo s Noidem promluvili o zápasení, šikaně, došlo i na stare down
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud