28. února 2020 • 17:22

Vampola vystřízlivěl až po konci MS, propálil Vémola. Kdo za to uměl vzít?

Autor: pav, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Karlos Vémola vyhlásil útok na druhé místo mezi nejpopulárnějšími sporty, MMA chce posunout před hokej. I proto si do druhého dílu své KARLOS SHOW pozval bývalého hokejového tvrďáka Jana Platila, trenéra Mariana Jelínka a ex-hokejistu a šampiona MMA Michala Martínka. Přišla řeč i na to, jak se hráči umí odvázat mimo led. Třeba Karlosův kamarád Petr Vampola...



Vampola , který pomáhá zachránit Kladno v extralize, je pamětníkem posledních dvou medailových úspěchů české reprezentace na mistrovství světa. Doma má zlato z roku 2010 i o rok později získaný bronz. Právě s ním spojil historku, kterou dal Karlosovi k dobru.

„Vampič mi říká: Když jsme naposledy uhráli nějaký výsledek, když jsme na Slovensku skončili třetí (2011), tak jsem vystřízlivěl až když mi dali medaili na krk. Celý mistrovství jsme se Slovákama prochlastali!“ ocitoval zkušeného hokejistu Vémola v druhém díle své KARLOS SHOW.

Úspěšný MMA bojovník je zvyklý na tvrdé diety a přípravu, nechápe tak, jak jsou hokejoví hráči schopní skloubit vrcholový sport a holdování alkoholu. „Já si vůbec nedokážu představit, jak hokejisti dokázali hrát a pařit u toho. Kontrolujete to jako trenéři, když se vám celý tým rozeběhne a druhý den má hrát?“ zeptal se jednoho z hostů, Mariana Jelínka.

Zkušený kouč si myslí, že Vampola svoji historku trochu přibavil. „Na mistrovství světa tomu nevěřím,“ kroutil hlavou, i když mu Karlos namlouval, že Vampola zvládal i v aktuální sezoně „pařit“ před zápasy Slavie či Kladna. „Když jsem v 90. letech začínal, tak Paterové, Procházkové, tihle kladeňáci za to uměli zabrat. Ještě na olympiádě v Salt Lake City (2002) něco proběhlo, ale myslím si, že ti současní kluci už to tolik nedělají,“ dodal Jelínek.

Celý díl KARLOS SHOW si pusťte ve VIDEU níže. Natáčení Vémolovy talk show se můžete v pondělí v klubu Goldfingers osobně zúčastnit.

KARLOS SHOW: O hokejových b(p)itkách a síle mysli. Kouč Jelínek vs. nevěřící Vémola
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud