17. června 2022 • 09:20

Monopost: Rychlé a nespolehlivé Ferrari? Titul je v ohrožení

Autor: iSport.cz, TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zbrusu nová pravidla, staré dobré Ferrari. Tak vypadal začátek sezony 2022. Během pěti závodů ovšem došlo v jezdeckém šampionátu k zásadnímu obratu o 82 bodů a ikonická stáj z Maranella se začíná trochu hledat. Co musí Ferrari udělat, aby se dostalo zpátky na koně? Po třech letech se Formule 1 vrací do Montrealu, komu bude již šestý městský okruh sezony sedět nejvíce? A jaká byla premiéra Safety Caru v královně motorsportu? To vše v novém pořadu a podcastu iSport TV Monopost.



Po prvních třech závodech letošní sezony to vypadalo na dominantní jízdu v podání Ferrari. Charles Leclerc se vyhříval na čele jezdeckého šampionátu, na Maxe Verstappena měl náskok 36 bodů a byl na nejlepší cestě přivést do Maranella první titul mistra světa od roku 2007, kdy triumfoval Kimi Räikkönen. O pět závodů později však Monačan hledí na úřadujícího mistra světa se ztrátou 46 bodů. 

Jaké jsou příčiny této změny sil? Jak je na tom pohonná jednotka Ferrari? Dosáhl snad červený monopost svého potenciálu? A jaká je výkonnost samotných jezdců? 

Formule 1 se navíc po třech letech vrací do Montrealu, kde není o kontroverze nouze, a tak se dá čekat víkend plný příběhů. Závěrem představíme rubriku „Píchlá guma“, v níž probereme bizarní debut safety caru. O tom všem hovoří redaktor deníku Sport Jakub Dvořák. Moderuje Daniel Konečný. 

Všechny díly Monopostu a iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích a YouTube deníku Sport. Monopost je pořad a podcast o Formuli 1 a jejích příbězích, hvězdách a poražených. Diskuze s redaktory a spolupracovníky Sportu a rozhovory s osobnostmi motorsportu o aktuálním dění a dalších zajímavostech F1. 

Video:
0:00 Aktuální problémy Ferrari, nálada v týmu a pohonná jednotka
7:58 Krátký exkurz ke skandálu s motory v roce 2019 a nutnosti zmražení pohonných jednotek
8:36 Potenciál vozu a výkonnost jezdců
15:12 Co čekat od Montrealu? 
17:37 Píchlá guma: Premiéra Safety Caru

Audio:
0:00 Aktuální problémy Ferrari, nálada v týmu a pohonná jednotka
8:53 Krátký exkurz ke skandálu s motory v roce 2019 a nutnosti zmražení pohonných jednotek
9:38 Potenciál vozu a výkonnost jezdců
16:15 Co čekat od Montrealu?
18:45 Píchlá guma: Premiéra Safety Caru

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud