2. března 2014 • 13:50

Dokument NHL ukázal, co se dělo po zápase ve zlaté šatně Kanady

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaké to vlastně asi je, vyhrát nejlepší mezinárodní turnaj? Co se děje v šatně? Je tam sláva a křik, nebo spíš pohoda a úleva? A co alkohol? Díky chystanému dokumentu NHL Revealed si teď můžete podrobně prohlédnout jak slavili hráči v šatně Kanady po vítězství v Soči. A také si poslechnout řeč trenérů a generálního manažera Steva Yzermana.



Roberto Luongo si dával pizzu, Duncan Keith se zase polosvlečený pomazlil s kelímkem piva. Následoval samozřejmě smích a plno pózování, zlatou medaili přece člověk nemá na krku každý den.

"Ještě jsem nebyl členem lepší party hráčů, než je tahle. Buďte na sebe pyšní, protože my na vás pyšní jsme," pochválil své svěřence bývalý dlouholetý kapitán Detroitu Steve Yzerman.

Současný kouč Red Wings Mike Babcock byl pro změnu v Soči trenérem reprezentačního výběru a také on měl pro své svěřence jen samé superlativy. "Těší mě, že jsem mohl vést tenhle tým a vidět, jak jste všichni tvrdě pracovali. Mohu být opravdu hrdý," řekl trenér a přidal poděkování a gratulaci.

A pak přišel čas na vítěznou sprchu plnou šampaňského!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud