František Prachař
7. prosince 2013 • 23:32

Jak slíbil, tak udělal. Terminátor Vémola se soupeřem za pár minut vytřel klec

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO + FOTO | Terminátor zažil vítězný návrat do Prahy. Brutální síla slavila další triumf. Nejlepší český zápasník MMA Karlos Vémola dostal v sobotu večer další oběť. Na galavečeru GCF 26, uškrtil hned v 1. kole zkušeného Tomáše Kuželu poté, co s ním několik minut vytíral klec vysočanského hotelu Clarion.



Jak řekl, tak udělal. Ultimátní zápasník MMA Karlos Vémola, první a zatím jediný Čech, který zápasil v americké sérii UFC, splnil to, co slíbil. Na galavečeru GCF 26 avizoval, že jeho soupeře čeká rychlý konec. A to se také stalo. Tomáše Kuželu uškrtil v 1. kole poté, co ho přejel brutální silou a připsal si na konto 12 výhru v kariéře.

Statečný soupeř v kleci neměl v boji o titul do 84 kg šanci. Vémola ho několikrát zvedl a bez problémů ho hodil k zemi, což byl začátek konce. Podobně jako před měsícem, kdy uškrtil ve třetím kole Petra Knížete, předvedl totální demolici.

Terminátor je zpět. Řekl jsem, že to rychle ukončím a stalo se. Měl jsem teď ale lepšího soupeře než před měsícem. Od trenérů asi dostanu vynadáno, dvakrát jsem si naběhl do škrcení, nechal jsem se unést atmosférou,“ hodnotil Vémola. 

MMA GCF 26 night fight
Video se připravuje ...

I soupeř, jenž má na kontě 41 zápasů, potvrdil slova o Vémolově jasné převaze. „Doufal jsem, že se zápas dostane alespoň do druhého kola, ale i když byl hodně zafuněnej, tak mi to škrcení utáhl,“ uvedl Kužela.

Všech osm zápasů galavečeru skončilo před limitem. Nejdále, do 3. kola, se dostala úžasná přestřelka mezi Jiřím Procházkou a Martinem Šolcem – první jmenovaný nakonec vyhrál díky tvrdému kolenu ve 3. lole a rovněž získal titul. V posledním boji o pás šampiona v těžké váze porazil Viktor Pešta v 1. kole Lukáše Ťupu.

Drtivá rána, po které ještě v 1. kole Vémola soupeře uškrtil
Drtivá rána, po které ještě v 1. kole Vémola soupeře uškrtil

Připomeňte si listopadový drsný souboj Vémola vs. Kníže:

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud