6. září 2017 • 15:46

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy jen na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tipsport extraliga je zpátky! 14 týmů, 52 kol, 364 zápasů v základní části a elektrizující bitvy v play off. Užijte si extraligové souboje na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy živě, ve vysoké kvalitě a plném rozlišení!



Obhájí Kometa titul? Jak se bude dařit hlavním konkurentům Liberci a Třinci? Je tady netrpělivě očekávaný start Tipsport extraligy a největší komunita sázkařů má o favoritech jasno! Téměř polovina tipů totiž míří na třinecké Oceláře v kurzu 7,50:1. Pozadu nezůstávají ani Kometa s Libercem. Mezi sázkaři je pak hodně oblíbená i sázka na to, že Pardubice skonči v základní části do desátého místa. V analýze to potvrzuje Lukas106: „Kádr zkvalitnilo a oživilo několik výborných hráčů. Celkově se pročistil vzduch a pardubický tým bude šlapat“

Jeho kolega Herier pak poslal Kometu Brno do finále Tipsport extraligy a na svém tiketu míří na výhru 150 210 Kč.

Sledujte kompletní program prvního kola živě a v plném rozlišení!

Obhájí Kometa titul? Naplní Třinec velká očekávání? Kdo se s Tipsport extraligou rozloučí? Je pouze jediné místo a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po úplný vrchol finále!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud