26. září 2018 • 00:00

Viktoria po dlouhé době outsiderem! Sledujte bitvu Plzeň – Sparta na TV Tipsport a vsaďte si

Prezentace klienta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další z vrcholů podzimu je tady! Plzeň první ligový šlágr v Edenu neustála a ani doma proti Spartě jí tipéři příliš nevěří. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech domácích zápasů v přímých přenosech na TV Tipsport.



Tak tohle tady už pěkně dlouho nebylo! Viktoria Plzeň hostí ve šlágru podzimu doma Spartu a největší komunita sázkařů posílá na 70 procentech tiketů k výhře hosty v kurzu 3,3:1. Co se to děje, že se po dlouhých letech těší letenští takové důvěře sázkařů? Jak připomíná borec s přezdívkou BarrandovTV, Sparta hraje ve velké pohodě. Přivezla tři body dokonce i z Ostravy a „tam se letos moc vyhrávat nebude.“

Zlomí Viktoria nedůvěru?

Naopak družina Pavla Vrby působí trochu unaveným dojmem. Po několika těsných výhrách s outsidery přišel debakl na Slavii a první zápas v Lize mistrů, kde domácí sahali po snové výhře. Jenže penalta v nastavení rozdělila body remízou. V pondělí pak přišel nečekaný výprask v Jablonci a Plzni tak před pátečním šlágrem věří pouhá pěti sázejících v kurz 2,20:1.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud