22. července 2019 • 00:00

Závodníky během Tour de France opět doprovodí vozy Škoda

Prezentace klienta
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejslavnější cyklistický závod na světě se blíží a již po šestnácté je jeho hlavním sponzorem a dodavatelem vozů značka ŠKODA AUTO. Letos poskytne česká automobilka pořadatelům závodu flotilu celkem 250 vozů, mezi nimiž jsou modely SUV ŠKODA KODIAQ a KAROQ nebo bestseller značky ŠKODA OCTAVIA.



Vlajkovou loď automobilky model ŠKODA SUPERB v signifikantním červeném provedení bude již tradičně využívat ředitel závodu Christian Prudhomme. Vůz je pomocí nejmodernější komunikační techniky speciálně upraven v pojízdné dispečinkové centrum. Odtud lze pohodlně řídit chod celého závodu a z otevřené panoramatické střechy i přímo dohlížet na čelo pelotonu. Jako jediné z doprovodných vozidel má pak ŠKODA SUPERB výsadní právo projíždět, spolu s cyklisty, cílem.

Tradicí se pro ŠKODA AUTO stal i sponzoring Zeleného trikotu, který se uděluje vedoucímu jezdci bodového hodnocení a ne náhodou odpovídá barvám značky. Nově je automobilka exkluzivním partnerem oficiální aplikace Tour de France, díky níž budou mít fanoušci vždy aktuální informace. Vedle průběžného pořadí a novinek nabídne i sledování jezdců v reálném čase.

Cyklistika je se značkou ŠKODA spojena od prvopočátku a proto je i předmětem její nové kampaně “To the Greatest Family of all: Cyclists”. Ta má za cíl nadchnout celosvětovou cyklistickou komunitu a soustředit ji na online platformu WeLoveCycling.com. Zde se milovníci cyklistiky dozví kromě informací ze závodů i celou řadu praktických tipů, seznam cyklotras nebo podmínky pro vstup do WeLoveCycling klubu.

Advertisement

Články odjinud


Články odjinud