30. listopadu 2022 • 17:39

FIFA se spojila se sázkovou kanceláří. Spolupráce přinese divákům novou úroveň zážitku

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V letošním roce do Česka dorazila nová sázková kancelář Betano. Je to první zahraniční značka, která si u nás našla místo. Rozrůstá se velmi rychle. Aktuálně působí v 12 zemích na 3 kontinentech. A teď se podržte. Jde o historicky první sázkovou kancelář, se kterou začala spolupracovat FIFA. Co nový svěží vítr dokáže nabídnout?



Užívejte si radost ze hry

Sportovní nadšenci mohou zajásat. Provozovatel společnosti Betano, Kaizen gaming, se totiž nebojí investovat do průlomových technologií. V porovnání s lokálními provozovateli nabízí více sázkových příležitostí a lepší kurzy. I proto se firma se může pochlubit statusem nejlepší sázkovky na světe, který získala během udílení herních oscarů – EGR Awards.A díky propojení s FIFA pronikne do života milionům fotbalových fanoušků po celém světě.

Cítíme hrdost, že máme tu čest být první sázková kancelář, která se spojila s FIFA na letošním MS ve fotbale. Jako jediná sázkovka nejen u nás, ale i v celé Evropě můžeme oficiálně využívat logo, název a další marketingové prvky tohoto šampionátu v naší komunikaci,” říká Roman Maco, Country Manager pro ČR.

Foto Betano

Velkým lákadlem pro nováčky jsou registrační bonusy. Jejich hodnota se může vyšplhat až na několik tisíc korun. To potěší nejednoho sportovního sázkaře. Užívat si radost ze hry můžete bez starostí také díky jistotě. Betano totiž prošlo důkladným prověřením. Splnilo přísné podmínky českých zákonů a dostalo licenci od Ministerstva financí.

V jednoduchosti je síla

K sázení na letošním MS ve fotbale už dávno nepotřebujete počítač natož návštěvu kamenné pobočky. Není tedy důvod, abyste se museli zvedat z křesla, když si chcete vsadit na svého favorita. Betano neusíná na vavřínech a nabízí vlastní aplikaci. Je přehledná, takže se v ní snadno zorientujete. Teď už vám nebude nic stát v cestě při fandění oblíbenému fotbalovému týmu.

Více informací o společnosti betano najdete zde.

Články odjinud


Články odjinud