24. února 2011 • 14:15

Sparta na cestě do Anglie: Manekýni vs. Věšák Pepa

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

I když se Jozef Chovanec v posledních kauzách Sparty oháněl především přínosem pro český fotbal, na cestě do Liverpoolu (k jednomu z nejdůležitějších zápasů posledních let) se příliš reprezentativně nepředvedl. To jeho svěřenci na tom byli mnohem lépe.



V hlavní roli manekýna byl na letišti kapitán Letenských Tomáš Řepka. Šedý klubový oblek doplnil decentní šálkou od Armaniho, i hodinky ukazují, že si potrpí hlavně na luxusnější věci.

Ani ostatní ovšem nezůstali pozadu. Tomáš Pekhart si vzal k černému obleku taštičku přes rameno také od Armaniho, Leo Kweuke má tašku od Louise Vuittona. K tomu extravagantní stříbrné boty.

Jinak si s tím ale Afričané hlavu tolik jako Řepka nelámou. Adiaba zvolil ležérnější džíny a kožené boty, černou košili také doplnil luxusní károvanou šálou.

Všichni sparťané navíc vyrazili na cestu s pohodlnými kufry na kolečkách.

To jejich generální manažer se do žádných módních výstřelků rozhodně nepouštěl - věci sbalil do sportovní tašky, k tomu přes rameno přidal reklamní brašnu Nike a aby vypadal opravdu jako věšák, přehodil přes ruku ještě svůj oblíbený kabát.

Tomáš Řepka je opravdový elegán - klubový oblek doplnil šálkou od Armaniho
Tomáš Řepka je opravdový elegán - klubový oblek doplnil šálkou od Armaniho

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud