19. května 2011 • 15:46

Vondráčková-Plekancová: Chci malou svatbu

Autor: qp
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekáte, že bohatý hokejista Tomáš Plekanec a zpěvačka Lucka Vondráčková uspořádají velkolepou svatbu? Ani omylem. Budoucí paní Plekancová chce nenápadný, tichý a jednoduchý obřad. „Nerad bych z toho dělala divadlo,“ řekla v rozhovoru pro magazín Mladé fronty DNES.



Vondráčková nechtěla v rozhovoru mluvit konkrétně. Odmítla třeba prozradit místo, kde se bude chtít slavný pár usadit. Na otázku, jestli to bude Montreal, kde momentálně Tomáš Plekanec hraje hokej, pouze prohodila: „Co bude, bude. Uvidíme.“

Co se týče svatby, to už byla o něco sdílnější. „Plánujeme tichou, jednoduchou a o to víc osobní svatbu. Nejsem moc na takové ty kudrlinky a velké divadlo kolem,“ řekla.

Následovala otázka, zda pozve tetu Helenu Vondráčkovou, ještě slavnější zpěvačku. Co si ji vyslechla, tak zvážněla. „Jak říkám, žádné divadlo kolem,“ odsekla. Na svatbě tedy bude Helena chybět.

Lucka dokonce uvedla, že svoje příjmení dlouho neměla ráda. „Ale po dvacetiletém pracovním boji už si na mě zvyklo a začalo mě akceptovat. Nebyla to lehká cesta, když neustále něco dokazujete a naplňujete už jednou naplněné.“

I z toho důvodu se rozhodla, že si příjmení po svatbě ponechá a stane se Vondráčkovou-Plekancovou.

Od ledna zasnoubený pár už má domluvený termín a místo. Kde svatba proběhne, ale zase Lucka neprozradila. Pouze se pousmála nad dotazem, zda se obřad uskuteční v Česku.

A děti? Na ty zdaleka nemyslí. „To je spíš otázka pro nějakého věštce. Jeden takový stoletý v Montrealu v čínské čtvrti vysedává. Zeptám se ho,“ odvětila.

Lucie Vondráčková v hledišti při porážce od Švédů trpěla
Lucie Vondráčková v hledišti při porážce od Švédů trpěla

Vstoupit do diskuse
11
Články odjinud


Články odjinud