2. února 2012 • 04:00

Pálffy se rozvedl s manželkou: Spojuje je jen pětiletá dcerka

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
19
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manželství legendárního slovenského hokejisty Žigmunda Pálffyho (39) a televizní moderátorky Andrea Pálffy-Belányi (35) podle informací Nového Času definitivně skončilo. Bez křiku, emocí, v tichosti a za zavřenými dveřmi se tak ukončila jedna z nejsledovanějších kauz na Slovensku.



Fanoušci obou slavných osobností přitom mohli poměrně dlouhou dobu žít v naději, že těžce zkoušený vztah by mohl přeci jen vydržet. To potvrzovala i exmanželka slovenského hokejisty, když na veřejnosti mluvila "jen" o krizi.

"Momentálně máme manželskou pauzu, protože jsem zjistila věci, z kterých jsem ještě stále v šoku, a jenž zásadně změnily můj život," řekla před nedávnem Belányiová.

Hlavní vinu na rozpadlém vztahu tak nese bývalý slovenský reprezentant, na kterého se v dubnu roku 2010 provalilo hned několik milostných avantýr.

"Andrea o celé věci ještě nechce mluvit, ale je ráda, že to má za sebou. Rozvedli se před několika dny. Ale navzdory všemu se snaží kvůli své pětileté dcerce spolu nějak vyjít," uvedl pro Nový Čas člověk z blízkého okolí Belányiové.

Žigmund Pálffy byl oporou národního týmuFoto Reuters
Právě dcera tak zůstává jediným poutem mezi ostře sledovaným párem. Jinak si každý již dlouhou dobu žije po svém. Pállfy má dokonce za sebou již dovolenou v Thajsku, kam se svou milenkou odletěl.

Sympatická Andrea se z celé události vzpamatovala natolik, že již opět vystupuje na televizní obrazovce. Svůj soukromý život však příliš komentovat nechce. "Tak jako doteď nebudu se ani nyní k ničemu vyjadřovat," odbyla novináře exmanželka Pálffyho.

Zda však vše proběhlo tak klidně, jak na venek vypadá, není jisté. Jak se bývalí manželé finančně vyrovnali či zda mají vyřešenou otázku kolem péče o dceru, zůstává zatím nejasné.

Vstoupit do diskuse
19
Články odjinud


Články odjinud