26. června 2012 • 14:56

Záhada vyřešena, ty krávo! Panenku zaskočil špatný signál, tak si ulevil

Autor: kap
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Záhada je vyřešena. Co stojí za úsměvným výkřikem „Ty krávo, vole“, kterým Antonín Panenka v přímém přenosu zaskočil moderátorku České televize a pobavil tisíce fanoušků? Vysvětlení je prosté. Špatný signál na mobilu fotbalové legendy.



Tenhle trapas se za tři týdny stal na internetu hitem. Moderátorka České televize Daniela Písařovicová chtěla před úvodním zápasem českých fotbalistů na EURO proti Rusku v přímém přenosu vyzpovídat legendárního Antonína Panenku.

Když ale přišla na Panenku řada a moderátorka ho pozdravila do telefonu, do éteru se ozvala jen hláška „Ty krávo, vole!“ Viditelně zaskočená Písařovicová se pokusila s Panenkou ještě jednou spojit, v té chvíli však hovor definitivně vypadl.

Tisíce fanoušků od té doby pobaveně řeší, co Panenku tak rozhodilo. Vtipná historka má ale banální pozadí.

Ve chvíli, kdy Česká televize Panenku poprosila o živý vstup, jel zrovna současný prezident Bohemians 1905 v autě po dálnici.

Proto dramaturga upozornil, že zrovna projíždí místem se špatným signálem.

„Volali mi znovu, ať tedy zastavím někde na benzince a chvíli počkám. Jenže tam zrovna žádná nebyla, tak jsem musel jet dál. A v tom mi volají potřetí,“ vzpomíná Panenka.

„Zvedl jsem telefon a v té chvíli jsem si všiml, že signál zase vypadává. Tak jsem si ulevil a do telefonu jsem takhle zaklel. Nevěděl jsem, že je to v televizi slyšet,“ vysvětluje.

Kdepak neukázněný řidič, který by Panenku riskantně předjel, nebo snad pohledná žena, jenž kolem prošla. Autora slavného vršovického dloubáku jen zradila mobilní technika.

„To se holt stane. Taky to mohlo dopadnout mnohem hůř,“ mávne s úsměvem Panenka rukou.

Antonín Panenka a Josef Váňa navštívili při oslavách dvacátých narozenin Blesku i redakci deníku Sport
Antonín Panenka a Josef Váňa navštívili při oslavách dvacátých narozenin Blesku i redakci deníku Sport

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud