26. května 2010 • 09:03

Vyhrajte brusle Rollerblade a zlatou kartu Helia sport

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Soutěž, pravidla - Vyhrajte se Sport magazínem brusle Rollerblade a zlatou kartu Helia sport! Termín soutěže je od 28. května do 30. května.



Princip soutěže

Soutěžní otázka bude zveřejněna v magazínu deníku Sport, který vyjde 28.5.2010. 5 výherců získá brusle Rollerblade a zlatou kartu Helia sport.

Čtenář vybírá jednu ze tří možných odpovědí (správná je vždy pouze jedna).
Odpovědi je možno zasílat prostřednictvím SMS odeslaných výhradně mobilním telefonem v období od 28.5.2010 (00.00 hod.) do 30.5.2010 (24.00 hod.) na telefonní číslo 907 99 09 ve tvaru INLINE mezera ODPOVED (A,B,C) mezera JMENO mezera ADRESA mezera PSC (Příklad: INLINE A Jan Novak Pricna 1 Praha1 11000).

Soutěžte o brusle se Sport MagazínemFoto Sport Magazín

Výhercem se stává ten účastník soutěže, jehož SMS zpráva obsahující správnou odpověď byla doručena jako 50., 150., 250., 350. a 550. ze všech SMS obsahujících správnou odpověď.

V případě, že do soutěže přijmeme méně než 550 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS se správnou odpovědí byla doručena jako 50., 150., 250., 350. a dále poslední SMS v pořadí.

V případě, že přijmeme méně než 350 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS se správnou odpovědí byla doručena jako 50., 150., 250. a dále 2 poslední SMS v pořadí.

V případě, že přijmeme méně než 250 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS se správnou odpovědí byla doručena jako 50., 150. a dále 3 poslední SMS v pořadí.

V případě, že přijmeme méně než 150 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS se správnou odpovědí byla doručena jako 50. a dále 4 poslední SMS v pořadí.

V případě, že přijmeme méně než 50 SMS se správnou odpovědí, vyhrávají soutěžící, jejichž SMS se správnou odpovědí byly doručeny jako 5 posledních SMS v pořadí.

Výherci budou kontaktováni marketingovým oddělením, nejpozději do 1 týdne od ukončení soutěže. Výsledky soutěže a jména jednotlivých výherců budou uveřejněna na internetových stránkách www.deniksport.cz, a to nejpozději do 1 týdne od ukončení soutěže. Výhra bude výherci předána osobně, nejpozději do 6.8.2010 v místě a čase určeném RINGIER ČR a.s.
Cena  1  SMS  je  9  Kč  vč.  DPH  pro  všechny  mobilní  operátory v  ČR. Soutěž provozuje a technicky zajišťuje RINGIER ČR a.s. www.premiumservices.cz.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností RINGIER ČR a.s. Do soutěže o brusle Rollerblade a zlatou kartu Helia sport  budou zařazeny všechny SMS zprávy obsahující správnou odpověď, které došly nejpozději do uzávěrky soutěže. Při určení pořadí se přihlíží pouze k SMS zprávám ve správném tvaru obsahujícím správnou odpověď. O správnosti, resp. nesprávnosti odpovědí, které byly doručeny SMS zprávou, budou účastnící soutěže informováni zpětnou SMS zprávou. Každý účastník soutěže může soutěžit pouze z jednoho telefonního čísla a zároveň může obsadit pouze jedno výherní místo v soutěži. Po obdržení výherní SMS nebudou další SMS zaslané z tohoto telefonního čísla započítávány do pořadí.

Škola in-line bruslení s Jakubem Makaloušem
Škola in-line bruslení s Jakubem Makaloušem

Organizátorem soutěže je společnost RINGIER ČR a.s. Soutěže se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18-ti let. Pro stanovení pořadí doručení SMS zprávy je rozhodující čas jejího doručení do k tomu určeného systému provozovaného organizátorem. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí v soutěži – tzn. odesláním SMS zprávy organizátorovi akceptuje soutěžící tato pravidla soutěže a zavazuje se je dodržovat. Účastí v soutěži dále projevuje každý účastník soutěže souhlas s publikováním svého jména, bydliště a fotografie v deníku Sport, v Nedělním Sportu a na webových stránkách www.deniksport.cz.

V případě výhry dává účastník souhlas s tím, že společnost RINGIER ČR a.s. je oprávněna zpracovávat jako správce osobní údaje účastníka soutěže poskytnuté v rozsahu jméno, příjmení, odpověď na soutěžní otázku, telefonní číslo a adresa, eventuelně jiné účastníkem soutěže sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace soutěže a rovněž k marketingovým aktivitám společnosti RINGIER ČR a.s. Tyto osobní údaje jsou poskytovány na dobu neurčitou a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům.

Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Nevyzvednou-li si výherci výhry, či neposkytnou-li součinnost k tomu aby jim výhry mohly být řádně předány nejpozději do dvou měsíců ode dne oznámení jména výherce, propadají výhry ve prospěch organizátora soutěže. Výhry v soutěži nelze vymáhat soudní cestou. Podmínkou předání výhry je její osobní převzetí výhercem, prokázání totožnosti výherce a zároveň prokázání držby SIM karty náležející k telefonnímu číslu, ze kterého byla zaslána výherní SMS. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti RINGIER ČR a.s. a jejich rodinní příslušníci.

Vstoupit do diskuse
0

Dejte nám like a sledujte nás!

.
instagram
Články odjinud