22. května 2023 • 11:25

Nadšený Mourinho o Navrátilové: Nevěděl jsem, že mě zná! Co mu řekla?

Autor: mas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ona mě zná! Jako malý tenisový fanoušek se u instagramového příspěvku rozplýval José Mourinho nad setkáním se slavnou česko-americkou tenistkou Martinou Navrátilovou. Slavný fotbalový kouč, který v současnosti vede italský AS Řím, právě ve věčném městě navštívil finále tenisového turnaje, po němž se potkal také s další legendou bílého sportu Borisem Beckerem.



O Josém Mourinhovi je známo, že je velkým tenisovým fanouškem. Ukázal to i před 11 lety, když ještě coby trenér Realu Madrid dával hvězdám „bílého baletu“ za příklad bojovnost Radka Štěpánka, který tehdy rozhodujícím bodem přispěl k triumfu Česka nad Španělskem v Davis Cupu.

V současnosti trenér AS Řím si odskočil od povinností, aby v hlavním městě Itálie sledoval finále turnaje kategorie Masters mezi Rusem Daniilem Medveděvem a Dánem Holgerem Runem. „Gratulace vítězi, Runeho čeká skvělá budoucnost,“ shrnul na Instagramu utkání, v němž dvakrát 7:5 uspěl ruský hráč.

Z tenisových zážitků Mourinha viditelně nejvíce nadchnulo setkání s Martinou Navrátilovou. „Nemohl jsem uvěřit, že mě taková tenisová legenda zná,“ napsal radostně. „Díky, že jsem se díky vám mohl cítit speciálně,“ dodal kouč s přezdívkou „The Special One.“

Slavný kouč dokonce prozradil milá slova, která od Navrátilové slyšel: „Kdybych byla fotbalista, hrozně bych chtěla být váš hráč.“

Kromě ní potkal i další legendu tenisu Borise Beckera. „Bylo skvělé znovu se setkat a sdílet trenérské nápady,“ napsal protugalský stratég a za tenisové fanoušky vzkázal, že Borise a Martinu budou vždy milovat.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud