24. března 2018 • 19:50

Šílenost v MMA! Auto-knockout, salto na ležícím soupeři a diskvalifikace

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle se jen tak nevidí. Během pátečního galavečera Legacy Fighting Alliance 36 skončil jeden z posledních zápasů přímo bizarně. Irvins Ayala v souboji těžkých vah v polovině prvního kola shodil soupeře na zem, při pádu ovšem narazil bradou na jeho koleno a sám se tak knockoutoval. Jenže tím to neskončilo. Soupeř Drew Chatman místo pouhé oslavy vyskočil rovnou na jeho záda, ze kterých udělal salto. Za svůj čin si právem vysloužil okamžitou diskvalifikaci.



Už samotný moment, kdy se Ayala sám knockoutoval, by vystačil na senzaci. V polovině prvního kola se mu podařilo soupeři podrazit nohu a shodit ho na zem. Když se však k němu okamžitě vrhnul, nešťastnou náhodou narazil bradou přímo do soupeřova kolena a sám se tak uspal.

V tu chvíli se jasným vítězem stal Chatman, pro kterého to byl první profesionální zápas. Mohl začít oslavovat, jenže místo toho udělal naprosto nepochopitelný kousek.

Vyskočil totiž na záda svého soupeře, který byl v bezvědomí a udělal z něj salto. Video jeho počínání se okamžitě stalo virálním hitem a na sociálních sítích se začalo hojně sdílet. Téměř všichni se shodli na jednom. Tohle do MMA a vlastně ani do žádného sportu prostě nepatří.

Stejný názor zastává i samotná organizace. Ta později na twitteru uvedla, že Chatmana diskvalifikovala. Místo první výhry na profesionální scéně, si tak americký bojovník uřízl pořádnou ostudu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud