Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

FOTO: VIP Brazílie! Na hvězdy dorazili Mareš, Nedvěd, Hrdlička či slavný kuchař

Autor: bko

Hvězdy na trávníku i v hledišti! Duel české fotbalové reprezentace s věhlasným soupeřem z Brazílie naplnil stadion v Edenu (i když se vyskytlo překvapivě dost prázdných míst) a mezi fanoušky se našlo i hodně známých tváří. Ať už z fotbalových trávníků či kuloárů nebo ze showbyznysu. Kdo všechno sledoval porážku 1:3?

Na duel proti hvězdnému soupeři se vypravil třeba legendární Pavel Nedvěd , v hledišti byl i jeho bývalý parťák z reprezentace Karel Poborský … Nechyběla ani svazová generalita v čele s  Romanem Berbrem a jeho „polomanželkou“ Dagmar Damkovou … tedy pardon, v čele s šéfem FAČR Martinem Malíkem. Bývalý předseda Miroslav Pelta si přivedl taky manželku, spousta celebrit dorazila i s dětmi, které budou mít i přes porážku životní zážitek.

Televizní moderátor Michal Hrdlička přichází na přátelský zápas mezi Českem a Brazílií
Televizní moderátor Michal Hrdlička přichází na přátelský zápas mezi Českem a Brazílií

V Edenu se ukázal i moderátor Leoš Mareš či zpěvák Richard Krajčo , Pavelkově vedoucímu gólu tleskal i kuchař Emanuele Ridi , na brazilskou sambu se přišel podívat třeba i legendární žokej Josef Váňa nebo manžel tenistky Karolíny Plíškové Michal Hrdlička . A kdo dál? Podívejte se do galerie!

Češi nad Brazílií vedli, po nadějné půli ale Coutinho a spol. zabrali a vyhráli 3:1
Video se připravuje ...

Brazilce jsme dostali do úzkých. Výkon v první půli byl kvalitní, těšilo Šilhavého
Video se připravuje ...