28. července 2017 • 11:26

Tipy a sestavy pro HET ligu: Hvězdy jsou tu! Největší trumf může být Bolek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Konečně je to tady. Fotbalová sezona se rozběhne prvním kolem. Kromě sledování fotbalu se můžete bojů o body zúčastnit i vy! Hrajte s kamarády Sazka Fantasy, sestavte nejlepší tým a získejte super ceny každý hrací den. Navíc se můžete těšit z mnoha novinek, mezi které patří soutěžení v miniligách, či pohybující se ceny hráčů podle soupeřů. A kdo se v prvním kole HET ligy vyplatí?



Brno - Baník OstravaFoto Sport

Návrat Baníku do ligy a hned prestižní souboj s rivalem. Diváci budou jistě zvědaví na výkon Milana Baroše (10,6 milionů), který se na sklonku kariéry vrátil tam, kde s velkým fotbalem začínal. S Tomášem Poznarem (7,2) by měli tvořit velmi nebezpečnou útočnou dvojici. Do sestavy domácích se vrátil střelec Michal Škoda (11,5), zajímavou postavou by měl být i Tomáš Pilík (13,8).

Plzeň - DuklaFoto Sport

Bitvu o návrat na trůn začne Plzeň pod trenérem Vrbou s Duklou. Domácí budou mít výhodu rozehranosti, už mají za sebou těžké utkání v předkole Ligy mistrů. Na soupeře to navíc Viktorie umí. V útoku by měl objevit Michael Krmenčík (10,4 milionů), kterého by mohl podporovat Daniel Kolář (8). Do brány se pak postaví náhradník Petr Bolek (6,6), který díky své ceně se zdá jako velmi dobrá volba.

Slovácko - JablonecFoto Sport

Ani jeden z týmů neprošel nijak závratnou obměnou. Slovácko spíše oslabilo a i v letošní sezoně může mít problémy v útoku. Favoritem je Jablonec, který na Moravu jezdí s oblibou. V sestavě by už měl být Michal Trávník (12 milionů), který si musel odpočinout po EURO U21. V útoku budou hosté spoléhat na mladíka Ondřeje Mihálika (8,4).

Karviná - JihlavaFoto Sport

Sestava Karviné se po první úspěšné sezoně po návratu do ligy výrazně nezměnila. V brance nahradil Jana Laštůvku podobně kvalitní Martin Berkovec (5,9 milionů). Domácí se nemůžou spolehnout na nejvíce bodujícího hráče minulé sezony Lukáše Budínského, který léčí své zranění.

Slavia - TepliceFoto Sport

O zahraniční hvězdy posílená Slavie vkročí za obhajobou soubojem s Teplicemi. Hosté budou chtít navázat na velmi slušné jaro, kádr ještě o něco posílili. V prvním kole je však čeká velmi silný soupeř, který bude nad jejich síly. V lize se poprvé představí hvězdný Danny (12,8 milionů), střeleckou formu v posledních zápasech včetně kvalifikace o LM ukázal Milan Škoda (13,8).

Liberec - ZlínFoto Sport

Poslední utkání těchto dvou týmů bylo zklamáním. Totiž po více než 10 letech nepadl ve vzájemném souboji gól. V nové sezoně ale oba týmy slibují boj o pohárové příčky. Liberec bude v útoku vsázet na mladíčka Matěje Pulkraba (8,3 milionů), do sestavy se vrací po půlročním hostování i Zdeněk Folprecht (10,3). Hosté s vidinou postupu do základní skupiny Evropské ligy slušně posílili. V sestavě se objeví Petr Jiráček (8,2) či Daniel Holzer (7,3).

Mladá Boleslav - OlomoucFoto Sport

Mladá Boleslav má díky předkolům Evropské ligy už 3 soutěžní utkání za sebou. Svěřenci Dušana Uhrina ml. si dokonce připsali 3 výhry a na začátku sezony vypadají ve slušné formě. Hodně se daří útočníkovi Janu Chramostovi (8,5 milionů). V dresu nováčka se ukáže i Tomáš Chorý (10), který v přípravě na ligovou sezonu potvrdil, že zažívá velmi povedené období.

Sestavte vlastní tým, hrajte s přáteli miniligy a vyhrajte super ceny!

Sazka Fantasy Sazka FantasyFoto Sport

Sparta - BohemiansFoto Sport

Letenští nezažili povedený vstup do sezony. V Bělehradě ve třetím předkole EL výkon týmu nového trenéra Stramaccioniho byl velice špatný. I proto si posilami nadupaný tým nemůže dovolit další zaváhání. Nejlépe se i po všech těch změnách jeví kapitán David Lafata (13,1 milionů). Klokani nevyhráli se svým soupeřem už 16 let.

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud