Michal Koštuřík
3. ledna 2017 • 16:40

Velký přestup! Slavia láká zpět zlínskou hvězdu Vukadinoviče

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Utajovaná posila Slavie do ofenzivy už má jméno. Na spadnutí je největší zimní transfer v rámci ePojištění.cz ligy. Podle informací iSport.cz hodlají „sešívaní“ vykoupit ze Zlína jeho hlavní eso, srbskou letku Vukadina Vukadinoviče (26)! „Agent mi říkal, že se to řeší,“ potvrdil v úterý v poledne nejlepší nahrávač soutěže, který je na dovolené v rodné zemi a na Moravě se objeví až ve středu.



Dlouho se asi Vukadinovič ve Zlíně nezdrží. Možná jen předá byt a absolvuje pár tréninků. Jednání pokročila, oficiální nabídku ale zatím vedení Fastavu neobdrželo. „Je docela možné, že ho Slavia chce. Docela by mi to dávalo smysl a nic proti tomu nemám. Čekáme, s čím přijde,“ reagoval zlínský boss Zdeněk Červenka.

Král asistencí Vukadinovič: I tímto upoutal Salvii
Video se připravuje ...

Rokování o Vukadinovičově přestupu do Edenu přiznal jeho agent Pavel Zíka, který začal srbskému dynamu pomáhat s hledáním angažmá. „Slavia má o Vukyho seriózní zájem a já to svému klientovi doporučuji jako další pozitivní a významný krok v jeho kariéře. Ale musí dojít k dohodě klubů, což nebude jednoduché,“ prohlásil Zíka pro iSport.cz.

Samotný hráč by návrat do Slavie bral, v klubu už odehrál sezonu 2014/15. Nastoupil k 22 zápasům, v nichž jednou skóroval. Pak odešel do Jablonce a následně nakopl svou kariéru ve Zlíně. Jeho comeback by byl pikantní kvůli osobě kouče Jaroslava Šilhavého , pod nímž se v Jablonci neprosadil.

Zájem o Španěla popřel Tvrdík

Vukadinovič nicméně není jediným hráčem, o kterého má Slavia zájem. Podle informací iSport.cz stála i o španělského záložníka druholigového Cádizu Álvara Garcíu.

Že by ale zájem pražského klubu trval, popřel na Twitteru předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík. „Ani Kovařík, ani Švéd, ani Španěl,“ napsal fanouškům k možným posilám.

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE>>>

Trenér Slavie Šilhavý: Věřím, že ještě jedna posila přijde. Chci záložníka
Video se připravuje ...

Slavia zahájila přípravu. Do Číny poletí bez Keniji, Deliho a Ngadeua
Video se připravuje ...

Nový obránce Slavie Flo: Běhám, dokud můžu. A mám dobrou levačku
Video se připravuje ...

Posila Slavie Alvir: Atlético byla velká zkušenost, velkého fotbalu se nebojím
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud