11. května 2017 • 04:20

Srdcař Zavadil nejde nahradit, píší fanoušci Brna. Zlobí se na Habance

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové fanoušky v úterý překvapila zpráva o konci kapitána Pavla Zavadila v brněnské Zbrojovce. 39letý záložník, který bude od příští sezony oblékat dres Opavy, byl pro příznivce Brna těžko nahraditelným tahounem. Smutek i rozlícení z jeho odchodu vyjádřili na sociálních sítích i diskusním fóru zbrojováků.



Zbrojovka potvrdila zprávu o Zavadilově konci v úterý večer. S "brněnským Pirlem," jak ho zástupci klubu nazvali, se hodlají rozloučit ještě 20. května během utkání s Plzní. Komentáře na Facebooku jasně ukazují, že fanoušci nesou odchod kapitána nelibě.

"Takového hráče nepůjde nahradit," míní jeden z mnoha fandů, který ocenil Zavadila jako srdcaře a lídra. "Troufám si říct, že je nejlepší hráč Zbrojovky poslední doby, pro tým důležitější, než byl třeba Švanci ( Petr Švancara )," dodal.

Někteří ze Zavadilova odchodu viní hlavního trenéra Svatopluka Habance a vedení klubu. "Není se čemu divit, ta dlouholetá mizérie a neschopnost vedení mu musela lézt dlouho na mozek!Hodně štěstí a díky za vše!" napsal jeden z přiznivců. Další si myslí, že za kapitánovým koncem nestojí jen rozhodnutí působit v městě, ve kterém bydlí. "Rozhodl se dát přednost rodině, nebo už to psychicky nedával s tím bezmozkem Habancem?" rozčiloval se na Facebooku.

Bouřlivák Zavadil! Podívejte se na jeho emotivní duely s rozhodčími i soupeři
Video se připravuje ...

Rozhořčení je plná i diskuse na fanouškovském webu zbrojovaci.cz. "Tady jde přece o princip a ne o jednoho hráče! Pan H. (Habanec) tady zk***il co se dalo, nejlepší hráči odešli," vztekal se jeden z přispěvatelů. "Podle dnešních zkušeností si myslím, že H. nesnese v týmu žádnou osobnost, která něco dokázala a vybírá si odložené hráče, kteří mu musí být vděční," argumentuje.

Fanouškům vadí, že aktuálně 12. klub ePojisteni.cz ligy nedokázal navázat na povedenou jarní část minulé sezony a místo toho přichází o nejlepší hráče. Zbrojováci museli přes Zavadilovým odchodem zkousnout i přestup ofenzivně laděného beka Aloise Hyčky do Teplic i zahraniční angažmá nejlepšího střelce klubu Michala Škody.

Brno - Ml. Boleslav: Znovu vyrovnáno! Zavadil se nádherně trefil z přímého kopu
Video se připravuje ...

LIGA NARUBY SPECIÁL: Dárek pro Zavadila - archivní víno z roku 1978
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud