22. června 2016 • 22:16

Jeden trénink za sezonu? Stačí! Kanonýr Kučera dal i tak 26 branek

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dát šest gólů za zápas, to není jen tak v jakémkoliv sportu. Hokejový Motor České Budějovice se může pochlubit tím, že podobné kousky dokáže jeho marketingový ředitel Tomáš Kučera. To je totiž kanonýr k pohledání, byť ne na bruslích, ale na fotbalovém trávníku. Tam nastupuje za SK Sedlec v jihočeské I. B třídě. V posledním utkání sezony se Sedlec rozstřílel a nad Vyšším Brodem vyhrál vysoko 8:2.



„Šest gólů v jednom zápase, to jsem nedal nikdy ani v přípravce, takže mě to samozřejmě potěšilo. A to jsem ještě, já dřevák, nedal penaltu a další šance,“ směje se Kučera.

O jeho útočnických kvalitách nikdo nepochybuje. Góly dává jako na běžícíím pásu. Posměváčkům trochu ztuhne úsměv na rtech ve chvíli, kdy se pochlubí se svojí tréninkovou morálkou. "Na to, že jsem letos absolvoval jeden trénink, tak to byla povedená sezona,“ dodal. Soutěž zakončil s průměrem jedné vstřelené branky na zápas, když Sedlec odehrál 26 duelů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud