27. července 2012 • 14:09

Plzeň pouští útočníka Wágnera na hostování do Příbrami

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Tomáš Wágner opouští Plzeň a jde na půl roku hostovat do Příbrami, odkud v lednu do Viktorie přišel. Plzeň tak vyhověla jeho přání odejít do týmu, kde by měl větší šanci pravidelně hrát.



"Vzhledem k jeho znalosti příbramského prostředí a zájmu samotného klubu se Tomášův přesun domluvil velmi rychle. Naším přáním samozřejmě je, aby se pravidelně prosazoval a navázal na střeleckou pohodu, kterou měl před příchodem do Viktorie. V zimě se pak opět zapojí do přípravy Viktorie," řekl generální manažer Plzně Adolf Šádek.

Jednadvacetiletý Wágner zazářil v minulé sezoně, kdy během podzimu gólově táhl Příbram.

V lednu pak přestoupil do Plzně, ovšem přes Marka Bakoše a Michala Ďuriše se do sestavy neprotlačil a většinou jen střídal. Proto se rozhodl pro návrat do Příbrami.

"Je to pro mě ideální možnost dostat se opět do herní pohody. V konkurenci ofenzivních hráčů ve Viktorii bych se dostával na hřiště velmi sporadicky. Věřím, že v Příbrami bude moje herní vytíženost výrazně větší. Rád bych se v zimě vrátil do přípravy Plzně v plné formě s větší šancí na vybojování místa v základní sestavě," řekl autor 15 ligových branek.

Zatímco Wágner těsně před startem ligy příbramský tým doplnil, tři hráči středočeský celek opouštějí. Příbramští se na poslední chvíli rozloučili s Kevinem Lafrancem, Diegem Perezem a Leonardem Kanem. Ti se vracejí z krátkého hostování zpět do svých mateřských klubů.

"Měli bychom v týmu mnoho hráčů, kteří by neměli ani šanci zasahovat do zápasů, proto ani nebylo naším zájmem tyto hráče zbytečně držet. Nehledě na to, že je v tom i ekonomický aspekt," uvedl ředitel klubu Petr Větrovský.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud