20. ledna 2014 • 14:24

Liberec hlásí první posilu. Z Řecka se vrací Marek Jarolím!

Autor: hp, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový Liberec nejspíš brzy oznámí první zimní posilu. Po Karlu Jarolímovi se do české ligy pravděpodobně vrátí i jeho synovec Marek Jarolím, který končí ve druholigovém řeckém klubu Iraklis Soluň.



Podle řeckého tisku a informací deníku Sport jaro pravděpodobně odehraje za Liberec, který přesně za měsíc čeká U Nisy první boj o osmifinále Evropské ligy s nizozemským Alkmaarem.

„Máte dobré informace. Vypadá to tak, že na jaře budu opravdu hrát za Liberec,“ přiznal serveru iSport.cz Marek Jarolím, který vyrazil z Řecka do Čech v noci z neděle na pondělí.

K partě kouče Jaroslava Šilhavého by se měl připojit ve středu. Marek Jarolím měl v Soluni ve smlouvě klauzuli, že v případě nabídku od klubu hrajícího evropské poháry bude mít cestu volnou.

„Liberec mě oslovil, jeho nabídka se mi líbila. Je to pro mě výzva,“ pověděl Král ligových trávníků za rok 2009.

Severočeský klub zatím možný příchod zkušeného hráče nechce potvrdit. „Nebudeme to zatím komentovat,“ sdělil jen stručně tiskový mluvčí Lukáš Váňa.

Je to první posila Slovanu v zimní pauze, dosud zatím jen oslaboval. Do druholigové italské Padovy přestoupil stoper Renato Kelič, otazník visí nad Radoslavem Kováčem, hostování skončilo i záložníkovi Sergeji Rybalkovi. Právě po něm by tvořivý záložník pod Ještědem mohl zacelit vzniklou díru.

Za Iraklis Jarolím odehrál osm zápasů, ve kterých dal tři góly. V Soluni měl smlouvu do konce této sezony, jenže řecký klub mu neplatil peníze, a Jarolím je tedy volný.

28letý středopolař oblékal v české lize dres Mladé Boleslavi, Plzně, Jablonce, Teplic a Slavie, se kterou dvakrát slavil mistrovský titul. V české nejvyšší soutěži odehrál celkem 194 zápasů, ve kterých vstřelil 31 branek.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud