20. září 2014 • 00:05

Potlesk pro Wágnera: Hattrick? Chtěl jsem dát čtyři góly, smál se

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

CELÝ SESTŘIH | Mladoboleslavský fotbalista Tomáš Wágner se poprvé v ligové kariéře dočkal hattricku. Sám tak zařídil výhru 3:0 v předehrávce 8. kola s Teplicemi, kterým tak ukončil jejich neporazitelnost v této sezoně. Připustil, že právě šance na to být prvním týmem v ročníku, který Severočechy porazí, mu pomohla k výkonu.



"Věděli jsme, že Teplice ještě neprohrály, o to větší jsme měli motivaci. Když někdo dlouho neprohraje, tak každý protivník chce být tím, kdo mu šňůru překazí," řekl v rozhovoru s novináři Wágner, který v Mladé Boleslavi hostuje z Plzně.

V nejvyšší soutěži dal už 34 branek, ve třech zápasech se trefil dvakrát, ale na hattrick musel čekat až do dneška. "Je to příjemný pocit, ale slavit to nebudu. Zítra máme trénink a v úterý zápas, takže je třeba udržet koncentraci," prohlásil.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Mladá Boleslav - Teplice 3:0
Video se připravuje ...

Při první brance mu dala teplická obrana hodně prostoru v malém vápně a Wágner mohl v poklidu zamířit. "Je pravda, že jsem měl moře času, ale to jsem v tu chvíli netušil, bál jsem se, že za mnou někdo je. Snažil jsem se hlavně zachovat klid a pořádně to trefit," popisoval svou trefu, která zlomila utkání na stranu Mladé Boleslavi, jelikož do té doby byly nebezpečnější Teplice. "Vždy je důležité dát první gól, to se povedlo nám, i když Teplice byly nebezpečné," dodal.

MLADÁ BOLESLAV - TEPLICE: Gól Tomáše Wágnera an 1:0
Video se připravuje ...

Pak ještě proměnil penaltu a hlavou zužitkoval centr Jana Bořila. Dokonce si myslel na čtvrtý zásah, jelikož to už Teplice hrály bez dvou vyloučených hráčů. Ale trenér Karel Jarolím ho předčasně stáhl ze hřiště, aby fanoušci mohli Wágnerův výkon ocenit potleskem ve stoje.

"Chtěl jsem si dát ještě čtvrtý, ale to střídání chápu. Teda alespoň jsem viděl v televizi, že autor hattricku se vystřídá, aby mu mohli lidi zatleskat. Tak jsem si to teď vyzkoušel i já," usmíval se Wágner.

Jeho výkon se líbil i trenérovi Jarolímovi. "Víme, že je Tomáš gólový hráč a v šestnáctce velmi nebezpečný. To dnes potvrdil. Ale není to o jednom zápase. Důležité je, aby to dokázal opakovat," dodal mladoboleslavský kouč.

MLADÁ BOLESLAV - TEPLICE: Druhý gól Tomáše Wágnera na 2:0
Video se připravuje ...

MLADÁ BOLESLAV - TEPLICE Třetí gól Tomáše Wágnera na 3:0
Video se připravuje ...

MLADÁ BOLESLAV - TEPLICE : Šance Franciho Litsingiho
Video se připravuje ...

MLADÁ BOLESLAV - TEPLICE: Neuznaný gól Teplic
Video se připravuje ...

Tomáš Wágner (vpravo) z Boleslavi a David Jablonský z Teplic.
Tomáš Wágner (vpravo) z Boleslavi a David Jablonský z Teplic.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud