2. prosince 2015 • 04:59

O Šurala mají zájem pražská S. Se Spartou už se jedná, říká Nehoda

Autor: iSport.cz, koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Josef Šural, jedna z top ligových hvězd, je na roztrhání. Zájem o fotbalového reprezentanta je z domova i ciziny, je téměř vyloučené, že na jaře zůstane v Liberci. Pokud vydrží v Synot lize, oblékne dres Sparty, či Slavie. Plzně nikoli… V rozhovoru pro deník Sport to prozradil jeho agent Zdeněk Nehoda.



O služby libereckého útočníka je vážný zájem. Není se čemu divit. Pětadvacetiletý Šural se dobrými výkony dostal do národního týmu a pokud si udrží stabilní formu, může dokonce pomýšlet na účast na červnovém evropském šampionátu ve Francii.

Smlouva v Liberci mu končí právě v červnu, jenže odehrát i jarní část sezony na severu Čech už nechce. „Pepa se chce udržet v nároďáku, ale čekat s přestupem na léto s tím, že zahraje na EURO a pak se prodá za velké peníze, to je nesmysl,“ naznačuje agent Zdeněk Nehoda, že Šural nechce s novým angažmá vyčkávat až po šampionátu.

Zájemců je hned několik. V posledním podzimním kole ho budou sledovat zástupci dvou francouzských klubů, ve hře jsou však především obě pražská S. Jak se Slavií, tak i se Spartou proběhla už první sezení. „Šural říká jednoznačně, že by chtěl jít do zahraničí. Ale v Čechách se za dobrých podmínek neodmítá ani Sparta se Slavií. Plzeň o Šurala zájem nemá,“ přiznává Nehoda.

Více se o chystaném přestupu Josefa Šurala, Michala Ďuriše a ostatních se dozvíte ve středečním vydání deníku Sport. Elektronickou verzi si můžete přečíst ZDE

Titulní strana středečního deníku SportFoto Sport

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud