12. února 2012 • 18:27

Hloušek ani Pekhart nepomohli, Norimberk potřetí v řadě nedal gól

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Norimberku i s dvojicí českých reprezentantů Adamem Hlouškem a Tomášem Pekhartem v bundeslize potřetí v řadě neskórovali. Po dvou porážkách v předcházejících utkáních to tentokrát na hřišti Augsburgu stačilo alespoň na remízu 0:0. Hamburk díky brance v závěru vyhrál 1:0 v Kolíně nad Rýnem.



Oba čeští fotbalisté nastoupili v základní sestavě, avšak na trávníku v první půli dominoval v tabulce předposlední Augsburg, který se chtěl bodově odpoutat od posledního Freiburgu.

Na namrzlém hřišti v desetistupňovém mrazu ale vázla kombinace a výraznější šance nepřicházely.

V druhém poločase, do kterého už nenastoupil útočník Pekhart, se hra vyrovnala. V taktické bitvě nakonec žádný gól nepadl a oba týmy zůstaly v tabulce "na svém" - Augsburg sedmnáctý, Norimberk o čtyři body před ním čtrnáctý.

I v druhém dnešním duelu, který také obstaraly týmy ze spodku tabulky, se schylovalo k bezbrankové remíze. Ve prospěch Hamburku však v 88. minutě rozhodl zápas útočník José Paolo Guerrero, který z úhlu přelstil hned trojici bránících protihráčů.

Krátce předtím mohl skórovat i jeho spoluhráč David Jarolím, ostrá rána z hranice pokutového území ale přeletěla horní tyč. Český záložník opustil hřiště až v rámci taktického střídání v nastavení, jeho spoluhráč Jaroslav Drobný odchytal celý zápas.

Německá fotbalová liga - 21. kolo:
Augsburg - Norimberk 0:0, Kolín nad Rýnem - Hamburk 0:1 (88. Guerrero).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud