23. dubna 2017 • 17:30

V Egyptě mám novou smlouvu, ohradil se Straka. Nevíte, co tu znamenám

Autor: ršp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

František Straka tvrdí, že zůstává i nadále trenérem egyptského celku Ismaily SC. Dokonce s klubem, který se aktuálně nachází na 10. místě prvoligové tabulky, podle svých slov podepsal nový kontrakt. Později se ale ukázalo, že v Ismaily opravdu skončil.



„Vůbec nevím, kde se to vzalo. V klubu normálně pokračuju. Sice jsem momentálně v Česku, ale z Egypta jsem si přivezl nový kontrakt,“ tvrdil v telefonickém rozhovoru s redaktorem Sportu silně rozhořčený Straka, jehož informace o skartaci kontraktu, které se v médiích objevily během víkendu, mírně řečeno naštvaly.

„Ukážu vám místní noviny, abyste věděl, co Franz Straka v Egyptě znamená. Klidně i tu smlouvu. Můj manažer vám to z arabštiny přeloží,“ doplnil.

Jsme jen kluci z vesnice, smáli se v Erpužicích po tréninku se Strakou
Video se připravuje ...

Osmapadesátiletý kouč převzal Ismaily SC na konci prosince na devátém místě tabulky a podepsal s ním smlouvu na rok a půl. V devíti ligových zápasech mužstvo pod jeho vedením jen dvakrát vyhrálo a kleslo na desátou příčku.

V pěti posledních utkáních Straka se svým mužstvem ani jednou nezvítězil, naposledy ve středu ztratili vedení 2:0 v domácím duelu s týmem Smouha a remizoval 2:2. Ismaily navíc skončilo i v domácím poháru.

Před nástupem na lavičku Ismaily byl Straka bez trenérského angažmá od října 2014, kdy byl odvolán od fotbalistů Slovanu Bratislava. V minulosti vedl pražské rivaly Spartu i Slavii, Teplice, Plzeň, České Budějovice, Příbram, Ružomberok, německý Ahlen a jako kouč působil také v Polsku, Rakousku a na Krétě. V jednom utkání trénoval rovněž českou reprezentaci.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud