7. července 2017 • 16:43

Od září dal jeden gól. Klimenta i tak chtějí v Bröndby na další sezonu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Jan Kliment bude i v příštím sezoně působit v Bröndby Kodaň. Třiadvacetiletý český útočník si v dánském celku o další rok prodlouží hostování z německého Stuttgartu. Oba kluby o tom informovaly na svých webech a dohodu potvrdil na sociální síti i hráčův manažer David Nehoda.



Kliment odešel do Kodaně vloni na začátku září a za druhý celek uplynulé sezony dánské ligy nastoupil do 21 soutěžních zápasů, v nichž vstřelil pouze jeden gól.

Odchovanec Jihlavy patří Stuttgartu od předloňského léta, kdy zazářil na domácím mistrovství Evropy jednadvacítek. Do sestavy německého klubu se ale natrvalo nedostal a v sezoně 2015/16 zasáhl jen do osmi bundesligových utkání v drtivé většině jako střídající hráč. Po sestupu Stuttgartu do druhé ligy zamířil hostovat do Dánska.

"Velmi se mi líbí taková rodinná atmosféra v klubu. Věřím, že můj druhý rok v Bröndby bude lepší. Chtěl bych týmu pomoci více než v minulé sezoně. Jsem útočný hráč, takže to znamená, že bych měl dávat více gólů a vytvářet více šancí," řekl Kliment.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud