29. července 2017 • 10:50

Nový zájemce o Necida. Přesun do Utrechtu je blízko, píší Nizozemci

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Budoucnost reprezentačního útočníka Tomáše Necida se vyjasňuje. O vytáhlého forvarda, který patří tureckému Bursasporu, je velký zájem v nizozemské Eredivisie. Jak dnes informuje tamní list De Telegraaf, nejblíž zisku jeho služeb je momentálně ambiciózní Utrecht.



Necid si díky angažmá ve Zwolle udělal v Nizozemsku velmi dobré jméno. Jak už dříve informoval jeho agent Jiří Müller, českého útočníka se snaží zlákat hned trojice klubů - kromě Zwolle také FC Twente a ADO Den Haag.

Nejzajímavější varianta ale vyplula na povrch až teď. Podle zpráv z nizozemského tisku je ve vyjednávání nejdál FC Utrecht. Ten v minulé sezoně skončil čtvrtý za velkou trojicí Feyenoord Rotterdam, Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven, a momentálně se s Lechem Poznaň bije o postup ze 3. předkola Evropské ligy. První zápas dopadl 0:0.

Utrecht potřebuje nahradit třináctigólového střelce, Francouze Sebastiena Hallera, kterého zlákal bundesligový Frankfurt. Už přivedl dvoumetrového Dána Simona Makienoka, ten se ale v souboji s Poznaní zranil a zřejmě ho čeká dlouhá pauza. Český útočník by se podle Telegraafu mohl stát součástí dohody, která do Turecka přivede mladého záložníka Utrechtu Yassina Ayouba. O toho má Necidův Bursaspor velký zájem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud