4. června 2017 • 20:49

Hloušek a Necid slaví! Legia obhájila v Polsku ligový titul

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovský titul v polské fotbalové lize obhájila Legia Varšava, za kterou hrají český obránce Adam Hloušek a útočník Tomáš Necid. V závěrečném kole skupiny o titul remizovala Legia na svém hřišti s Gdaňskem 0:0 a na prvním místě udržela dvoubodový náskok před trojicí pronásledovatelů.



Ligové finále bylo nesmírně dramatické, neboť po skončení zápasu Legie se ještě dlouho hrálo v Bialystoku, kde předtím zápas přerušily nepokoje na tribunách.

Domácí Jagiellonia v závěru utkání proti Poznani vyrovnala na 2:2 a vítězný gól by přinesl titul jí, ale změnit skóre se už hráčům Bialystoku nepodařilo ani ve více než desetiminutovém nastavení.

Za posledních pět let získala Legia titul počtvrté, celkově vyhrála ligu podvanácté. Z české dvojice se v posledním kole dostal do sestavy jen Hloušek, který odehrál celý zápas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud