12. října 2014 • 19:35

Sobotka se v KHL po 11 zápasech trefil a pomohl Omsku k výhře

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÝSLEDKY | Hokejový útočník Vladimír Sobotka ukončil v KHL jedenáctizápasové čekání na gól a pomohl Omsku k vítězství 4:1 nad Chabarovskem. Český reprezentant se trefil potřetí v sezoně a poprvé po téměř měsíci.



Sedmadvacetiletý Sobotka se prosadil ve 23. minutě v přesilovce a zvýšil na 2:0, jeho gól byl tedy vítězný. Poté se ještě v 51. minutě podílel asistencí na brance Denise Paršina na konečných 4:1.

Rozdílový gól dnes vstřelil také Petr Koukal, jenž zaznamenal třetí gól Jokeritu na ledě Slovanu Bratislava. Finský tým vyhrál 4:2, mistr světa z roku 2010 se trefil potřetí v sezoně.

Vůbec poprvé v sezoně skóroval útočník Tomáš Rachůnek v dresu Novokuzněcku, jenž i díky tomu vyhrál 5:4 po samostatných nájezdech na ledě Astany.

Výsledky:

Omsk - Chabarovsk 4:1 (Sobotka 1+1), Barys Astana - Novokuzněck 4:5 po sam. nájezdech (za hosty T. Rachůnek 1+0), Ufa - Novosibirsk 2:3, Dynamo Moskva - Čerepovec 5:1 (Novák - Kvapil oba 0+1), Jaroslavl - Nižnij Novgorod 3:4 po sam. nájezdech (za domácí Novotný 0+1), Atlant Mytišči - Záhřeb 5:2, Slovan Bratislava - Jokerit Helsinky 2:4 (za hosty Koukal 1+0).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud