2. dubna 2013 • 18:46

POTVRZENO! Jaromír Jágr mění dres. Končí v Dallasu a jde do Bostonu

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | A je to jasné, Jaromír Jágr opouští Dallas a míří do Bostonu! Informaci pro iSport.cz potvrdil sám hráč i jeho agent Petr Svoboda, jenž přesun hvězdného útočníka pomáhal vyřizovat.



Tak to je pecka, vážení… Ještě o Velikonocích to vypadalo, že 41letý veterán zůstane v Dallasu, kde loni podepsal roční kontrakt na 4,55 milionu dolarů.

Jenže věci se daly do pohybu a vedení Stars se rozhodlo, že svůj tým na poslední chvíli lehce přebuduje. Uzávěrka přestupů v NHL vyprší až ve středu ve 21 hodin SELČ, ale Jágrův transfer do Bostonu se podařilo zrealizovat už v úterý!

„O Jardu byl mezi kluby obrovský zájem, ale nakonec padla volba na Boston. Nedávno ještě Dallas přišel s velmi dobrou nabídkou na prodloužení smlouvy, ale pohled Dallasu na věc se změnil po posledních utkáních, které mužstvo prohrálo,“ prohlásil Svoboda.

Boston je nesmírně kvalitní tým, před dvěma lety vyhrál Stanley Cup a i letos má velké ambice. Vedle Pittsburghu asi nejvyšší ve Východní konferenci.

„Bruins mají super našlapaný kádr, věřím tomu, že tam Jarda zapadne a sehraje významnou roli. Přesně takovou mu také slibuje vedení Bostonu, s jejich lidmi si Jarda sám popovídal,“ ladí to Svoboda na optimistickou notu.

Jaromír Jágr v aktuálním ročníku NHL odehrál 33 utkání, získal 26 bodů (14+12) a v Dallasu byl nejproduktivnějším hráčem. V novém mužstvu se potká s krajanem Davidem Krejčím nebo Slovákem Zdeno Chárou.

Jaromír Jágr si ve svém nabitém programu našel čas na setkání s českými fanoušky
Jaromír Jágr si ve svém nabitém programu našel čas na setkání s českými fanoušky

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud