Martin Tomaides
7. října 2014 • 09:00

Kundrátek vyzývá k bitvě na playstationu. Zničí vás, varuje fanda

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Česku ještě tolik známý není, v zámoří ale fanoušci se jménem Tomáš Kundrátek pracují podstatně více. Nadějný hokejový obránce z Washingtonu je totiž hodně aktivní na sociální síti Twitter, kde ho sleduje už téměř devět tisíc lidí. A právě tuto partu vyzval, společně s mladým kamarádem Vítkem Vaněčkem, k hokejovému souboji. Na playstationu.



Nebylo to poprvé, co nejvýše draftovaný Čech roku 2008 zapojil do dění své internetové okolí. Už před lety během Movemberu si napsal na Twitter, že ten, kdo přispěje na jeho účet největší částkou, vyhraje oběd při kterém mu společnost bude dělat on sám. A to ne zrovna v obyčejné restauraci.

Tentokrát během přípravy na nový ročník NHL v Arlingtonu přidal do svého multimediálního trojčení i nejnovějšího parťáka z Capitals Vítka Vaněčka, kterého tým draftoval letos v červnu z 39. pozice. Dvě české hokejové naděje využily deštivé odpoledne a vyzvali nakonec Stuarta Penningera a jeho bratra Leeho na hokejový duel přes síť.

"Bylo takový pošmourný odpoledne a najednou na mě brácha křičel z druhého pokoje, že hokejový obránce Capitals právě přijal jeho výzvu na bitvu přes playstation," vykládal pro server russianmachineneverbbreaks.com nadšený Stuart, který v ten den slavil narozeniny.

Celý zážitek si sourozenci hodně užívali, i když Kundrátek s Vaněčkem se ukázali jako zkušení pařani a překvapené mladíky rozdrtili v poměru 5:1. " V jednu chvíli brácha asi 12 minut nevystřelil na bránu, tak mi jen rychle hodil ovladač a poslal mě do hry," smál se Stuart, který odmalička hokejovému Washingtonu fandí.

Výsledek si pak čtyřiadvacetiletý český bek vystavil na Twitter a ten tak pořád může jeho mladému fanouškovi připomínat hezký narozeninový dárek. "Bylo to překvapení a moc rád jsem si proti Tomášovi zahrál. Ostatní varuju, pokud českého tygra v NHL 15 vyzvete, připravte se, že vás zničí," varoval Stuart.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud