12. února 2015 • 14:05

České zápasy na MS jsou vyprodané. Lístky zmizely za 50 minut

Autor: vrb, zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po lístcích se jenom zaprášilo. Ve čtvrtek odpoledne začala druhá část prodeje lístků na hokejové mistrovství světa. Uvolnily se ty vstupenky, které se neprodaly v balíčcích. Na pokladnách se tak objevilo 1200 lístků na utkání českého týmu v základní skupině, ty zmizely za 50 minut. Největší zájem byl o duely s Kanadou a Švéskem. Vyprodané je i případné 'české' čtvrtfinále. Web Sazkaticket.cz měl problémy stejně jako 4. listopadu, kdy prodej "lupenů" odstartoval.



"Stejně jako v první vlně prodeje byl největší zájem o vstupenky na zápas České republiky a Kanady, které zmizely z prodeje po devíti minutách," řekl Martin Urban, generální sekretář svazu. „O tři minuty déle vydržely v systému vstupenky na zápas českého týmu se Švédskem.“

Kolik šlo do prodeje lístků na Čechy

- Na zápasy ve skupině 1200
- Česko - Kanada 60
- Česko - Švédsko 60
- Případné české čtvrtfináke 800
- Semifinále 3000
- O bronz 2000
- Finále 2000

Na sedm utkání českého týmu ve skupině šlo do prodeje asi 1200 lístků. "Nejexponovanějšími zápasy jsou ty s Kanadanou a Švédskem. Na každý z nich zbylo 60 vstupenek," upřesnila ve čtvrtek dopoledne ředitelka komunikace organizačního výboru Martina Kučerová.

Na "české" čtvrtfinále jich šlo do prodeje celkem 800, na semifnále pak tři tisíce, na boje o bronz a zlato pokaždé dva tisíce.

Velké množství vstupenek pak zbývá na jiné atraktivní duely, dosud se prodalo přibližně 52% lístků. „V případě zápasů v Praze jsou k dispozici třeba vstupenky na utkání Švédska nebo Kanady, v ostravské skupině je neustále možnost vidět v akci úřadující mistry světa z Ruska,“ připomněl Urban.

České zápasy na MS jsou vyprodané. Lístky zmizely za 50 minut
Video se připravuje ...

Zájemci si mohli cenné zboží pořídit buď přímo na pokladnách u pražské O2 Areny nebo ostravské ČEZ Arény. Další možností byly terminály Sazky (na trafikách nebo benzinových pumpách) nebo online prodej přes internet (www.sazkaticket.cz).

Jenže prodej vstupenek přes web sazkaticket.cz byl problematický. Při pokusu o registraraci pár minut před jednou hodinou odpolední zařadil zákazníky do půlhodinové fronty, po uplynutí doby už ale portál hlásil, že české zápasy jsou vyprodané.

Už předem tak generální sekretář svazu Martin Urban upozorňoval: „Pokud jde o zápasy na český tým, bavíme se jistě o sekundách, než se po nich zapráší.“ V tomto odhadu se nespletl.

Ceny jednotlivých vstupenek
Na „český“ zápas základní skupiny: 1290 – 1690
Čtvrtfinále: 2390 a 2990
Semifinále: 4690 a 5790
Zápas o 3. místo: 4290 a 5390
Finále: 7190 a 8990

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud