31. prosince 2013 • 00:03

VIDEO: Bitka s pořadateli, ohně a dýmy. Fanoušci Komety rozpoutali peklo

Autor: mjk, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pískali už při úvodním ceremoniálu, v němž domácí hokejisté ve středovém kruhu děkovali hradeckým fanouškům za báječnou podporu v probíhajícím ročníku. Příznivci brněnské Komety zaházeli ještě před úvodním buly led, kvůli pyrotechnice se dostali do vážných konfliktů s pořádkovou službou a oddálili tak start televizního utkání téměř o deset minut.



MATCH OVERVIEW LEGACY
30. 12. • 18:20
Mountfield HK
Mountfield HK
2:3
ONLINE
30. prosince
18:20
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
Góly

Domácí: 23:58. Švihálek, 44:13. Tvrdík

Hosté: 42:24. Pivko, 43:10. Čermák, 47:56. Hanzlík

Sestavy

Domácí: Kantor (Kacetl) – Harant, Vydarený "C", Pláněk, Mikuš, Jank, Frühauf, Plášil – Dej, Mertl, Knotek – Květoň, Marha, Červený – Švagrovský, Tvrdík, Škoda – Švihálek, Langhammer, Nedvídek. Trenér: Peter Draisaitl.

Hosté: Čiliak (Klimeš) – Nosek, Hanzlík, Kováčik, Kempný, Kuboš, Žižka, Dujsík – Vondráček, Čermák "C", Hruška – T. Svoboda, Němec, Pivko – Novotný, Koreis, Burian – Mrázek, Zohorna, Wasserbauer. Trenér: Vladimír Kýhos.

Rozhodčí

Hrubý, Šindler – Bryška, Lučan

Stadion

Návštěva

6 317 diváků

Svou věrností a velkým počtem patří k chloubě extraligy. Vedle brněnské haly dokážou fanoušci Komety vytvořit svým hokejistům domácí prostředí často i na venkovních stadionech. V Hradci ale v předvečer konce roku 2013 rozpoutali hotové peklo.

Ještě před úvodním buly připomínal rozvášněný brněnských sektor spíše fotbalové prostředí ultras při derby pražských "S". Světlice, dým, oheň. Zasahovali hasiči i pořádková služba. Několik fandů Komety se dostalo s hradeckou security do tvrdé potyčky.

Fanoušci Komety Brno se v Hradci Králové servali s pořadateli
Video se připravuje ...

Ve vzduchu visela i kontumace celého utkání. Trenéři poslali kvůli odloženému startu utkání vychladlé hráče zahřát se led, rozhodčí se mezitím radili, jak nastalou situaci řešit. "Jsem pro, abychom to zkusili," řekl nakonec rozhodně Vladimír Šindler do televizního mikroportu při diskusi s ostatními arbitry.

"Táhněte domů!" reagoval na počínání svých protivníků domácí kotel. Šťastnější přesto odcházeli z hlediště Brňané. Kometa dokázala druhý tým tabulky porazit 3:2 a ze třetí příčky na něj ztrácí už pouze čtyři body.

SESTŘIH 34. kola hokejové extraligy: Hradec - Kometa 2:3
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud