Adam Sušovský
4. září 2015 • 05:00

Dusno v Olomouci. V Dopitově klubu byla policejní razie

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jiří Dopita, který nečekaně opustil pozici asistenta trenéra Olomouce, by podle informací Sportu chtěl z klubu odejít i jako majitel. Žene ho k tomu série trestních oznámení, která se na klub valí. Na základě posledního z nich kriminalisté dokonce vtrhli na stadion i k Dopitovi domů.



Hokejisté Olomouce v přípravě na novou sezonu ještě neprohráli (7 výher, z toho čtyřikrát v nájezdech), klid kolem klubu ale rozhodně nepanuje. Nečekaný odchod Jiřího Dopity ze střídačky extraligového týmu, jehož je i majitelem, napovídá, že se olympijský šampion z Nagana stahuje do ústraní.

Kolem klubu totiž krouží se zájmem policie a Dopitovi hrozí malér. V nejhorším případě dokonce i trestní stíhání. Že je situace vážná dokazuje policejní razie.

Jak zjistil deník Sport, kriminalisté na konci července vtrhli k Dopitovi domů i na zimní stadion a zabavili účetnictví klubu. To teď leží na stole soudního znalce.

Týden před začátkem extraligy, do které Olomouc vstupuje jako jeden z outsiderů, to nejsou povzbudivé zprávy. Klub nicméně mlčí.

DALŠÍ INFORMACE O KAUZE V HOKEJOVÉ OLOMOUCI ČTĚTE V PÁTEČNÍM VYDÁNÍ DENÍKU SPORT.

V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ SI HO MŮŽETE KOUPIT ZDE >>>

Titulka TitulkaFoto sport

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud