11. ledna 2016 • 13:23

Hossa vydržel v Třinci jen dva zápasy. Nebylo by to fér, říká agent

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Marcel Hossa po vzájemné dohodě předčasně končí v angažmá v extraligovém Třinci. Čtyřiatřicetiletý slovenský reprezentant přestoupil k Ocelářům v prosinci z Plzně, ve slezském klubu však odehrál jen dva zápasy. ČTK jeho odchod potvrdil tiskový mluvčí klubu Tomáš Želazko.



Stříbrný medailista z mistrovství světa v roce 2012 přišel do Plzně krátce před začátkem sezony a ve 20 duelech nasbíral 16 bodů za osm branek a stejný počet asistencí. V třineckém dresu si připsal ve dvou utkáních jednu finální přihrávku.

"Marcel má zdravotní problémy, které měl už v Plzni, poté se z nich dostal, ale teď se vše vrátilo a není schopen hrát. Proto přišel s tím, že bude pro Třinec fér, když se rozejdeme a on se dá zdravotně dohromady," řekl hráčův zástupce Vladimír Vůjtek ze společnosti Eurohockey Services ČTK.

Účastník olympijských her ve Vancouveru a v Soči odjel domů do Trenčína. "V nejbližší době není aktuální, že by někde hrál," dodal Vůjtek na adresu mladšího bratra hvězdy zámořské NHL Mariána Hossy. Vedení Třince v minulých dnech avizovalo, že Hossa nehraje kvůli viróze. Vůjtek jeho zdravotní problémy blíže nespecifikoval.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud