16. listopadu 2017 • 15:32

Boleslav reaguje na širokou marodku. Z Komety přichází útočník Němec

Autor: zuc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Mladé Boleslavi se rozhodlo zareagovat na početnou marodku a den po prohraném utkání v Litvínově přivedlo na měsíční hostování útočníka Vojtěcha Němce. Kmenový hráč Komety, který si v dosavadních 21 zápasech této sezóny připsal celkem osm kanadských bodů, by měl v sestavě desátého týmu extraligové tabulky nahradit zraněného Pavla Musila.



31letý útočník, který nedávno odehrál svůj 300. zápas v dresu Komety, tak odnesl tlačenici v nabité sestavě brněnského klubu. Pro Němce, který si z posledních devíti utkání připsal do statistik jednu asistenci, jde navíc o příležitost nabrat ztracenou herní pohodu.

Zatímco ještě ve středu nastoupil ve třetím útoku Komety proti Pardubicím, kde si připsal celkem čtyři trestné minuty a na ledě strávil jen něco málo přes dvanáct minut, v pátek už by měl nastoupit v novém působišti proti Hradci Králové. Pro Němce to bude již celkově třetí extraligové angažmá, ještě před působením v Kometě oblékal krátce také dres pražské Slavie.

Pokud půjde vše podle plánu, měl by rodák z České Lípy, který se střelecky prosadil naposledy 13. října proti Olomouci, odehrát v dresu bruslařů celkem devět utkání. O tom, zda 8. prosince oblékne v Brně boleslavský dres proti „své“ Kometě, se zřejmě teprve rozhodne.

Kometa Brno - Olomouc: Přesnou muškou se předvedl Vojtěch Němec, 2:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud