16. září 2014 • 21:56

Hlasy trenérů po utkání 3. kola extraligy Plzeň - Karlovy Vary

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Plzeň - 3. kolo hokejové extraligy: Hlasy trenérů po utkání 3. kola hokejové extraligy HC Škoda Plzeň - HC Energie Karlovy Vary:


Michal Straka (Plzeň): "Z naší strany to dnes nebyl žádný hezký hokej. Byla na nás znát nervozita, vázla nám kombinace a přes změny ve složení přesilovkových formací nám nešly ani přesilovky. Přesto musím kluky pochválit za to, že jsme ty tři body urvali. V předchozích dvou utkáních jsme hráli o poznání lépe, ale body nám to nepřineslo. Jsme spokojení, že jsme konečně vyhráli. Věřím, že vítězství nás nakopne a začneme si více věřit, což se do dalších zápasů projeví i na přesilovkách."

Karel Mlejnek (Karlovy Vary): "Myslím, že jsme měli dobrý vstup do zápasu. První třetina se nám celkem povedla. Bohužel nás srazily dolů vlastní přesilovky. Měli jsme je sice jenom tři, ale nesehráli jsme je vůbec dobře. Od druhé třetiny už byl soupeř aktivnější, tlačil se více do branky. Naše defenziva ale byla v obranné třetině i středním pásmu dobrá. Bohužel o výsledku nakonec rozhodla jedna špatně odehraná situace po buly v našem obranném pásmu. Chybu při prvním gólu nechci vyzdvihovat. Svým gólmanům věříme a oni se nám určitě v sezoně odvděčí lepšími výkony."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud