19. října 2014 • 14:36

Házenkáři Zubří si ve Frýdku-Místku připsali pátou výhru za sebou

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Házenkáři Zubří prodloužili v extralize vítěznou sérii na pět zápasů a po výhře 31:27 ve Frýdku-Místku mají shodně bodů jako vedoucí obhájce titulu Plzeň.


Favorizovaní hosté si vypracovali náskok už v první desetiminutovce, po níž vedli 9:6. V poločase vyhrávali o šest gólů. Po pauze pokračoval střelecký souboj Petrovského a Řezníčka, z něhož sice vyšel lépe domácí kanonýr, který dal 12 gólů, na vítězství jeho celku to ale nestačilo. Frýdek-Místek stáhl ztrátu nejvýš na čtyři góly a Řezníček v poslední minutě zpečetil svou devátou trefou skóre na 31:27.

"Prohráli jsme kvůli tomu, že jsme neproměňovali brankové příležitosti v prvním poločase, udělali jsme hodně technických chyb," řekl trenér poražených Aleš Chrastina. "Maximální spokojenost v prvé půli, nejsem zklamaný ani s výkonem v druhé půli. Jsem zklamaný z toho, co předvedli v druhé půli rozhodčí," okomentoval zápas trenér Zubří Jiří Kekrt.

Dva body na vedoucí duo ztrácejí KP Brno a pražská Dukla, která vyhrála ve Zlíně 31:20. Třináct gólů ve vítězném celku nastřílel Milan Kotrč. "Kluci výborně bránili a obrana se zlepšovala každou minutou. Ve druhém poločase už to fungovalo skvěle, musím vyzvednout ještě skvělý výkon našich obou brankářů," řekl trenér Pražanů Jan Josef.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud