22. října 2014 • 15:55

Rémy dal v LM za Chelsea gól i se zraněným tříslem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Ačkoli měl fotbalista Chelsea Loic Rémy poraněné tříslo, dokázal ještě v úterním utkání Ligy mistrů vstřelit úvodní gól zápasu s Mariborem a nasměrovat anglický tým za rekordní výhrou 6:0. Při gólové střele si však zranění ještě zhoršil a vzápětí musel vystřídat. Věří však, že nejde o vážnější problém a že už o víkendu bude připraven znovu hrát.


Francouzský útočník dostal při zranění klíčového útočníka Diega Costy šanci v základní sestavě, ale brzy začal mít problém s tříslem. Přesto ve 13. minutě poslal Chelsea do vedení. Od Johna Terryho dostal kolmou přihrávku, individuální akcí si navedl míč na střelu a levačkou poslal balon k tyči.

Místo oslav však jen s bolestivou grimasou přijal gratulace spoluhráčů a vzápětí přepustil místo na hřišti Didieru Drogbovi. "Bohužel jsem musel střídat, protože jsem v tříslech cítil něco divného. Bylo to ještě před tou gólovou akcí. Špatně se mi běhalo a necítil jsem se dobře. Po té střele se to ještě zhoršilo, proto jsem se raději nechal vystřídat a ošetřit. Bylo lepší poslat do hry někoho, kdo byl připraven na sto procent," řekl Rémy.

Věří však, že šlo jen o drobnost a že v neděli už bude moci hrát proti Manchesteru United. "Nemyslím si, že by to mělo být nějak vážné. O víkendu snad budu moci hrát. Uvidíme, co řekne podrobné vyšetření," dodal Rémy.

Pokud by nebyl k dispozici, trenér José Mourinho by měl na utkání s Manchesterem k dispozici jediného klasického útočníka Drogbu. Dalším zdravým útočníkem je pak už jen sedmnáctiletý Dominic Solanke, který si proti Mariboru odbyl debut v dresu prvního týmu Chelsea.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud