29. listopadu 2015 • 20:43

Litvínovský kouč Rulík: Představovali jsme si úplně jiný výkon

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Zklamání z výkonu svých svěřenců bylo snadné odečítat z tváře trenéra litvínovských hokejistů Radima Rulíka po dnešní porážce 1:4 s Karlovými Vary. Horší než samotný výsledek byl způsob, jakým se k němu Verva protrápila. Přestože šlo o souboj dvou týmů, jež uzavíraly tabulku, Karlovarští byli v mnoha ohledech lepším týmem. A především na nich byla vidět mnohem větší touha uspět.


"Představovali jsme si od mužstva úplně jiný výkon, ale bohužel se nám to nepodařilo. Vary lépe bruslily, hrály do obrany, zarputileji než my v osobních soubojích," vypočítal Rulík hlavní nedostatky v představení svých svěřenců.

Nad zdůvodnění marně přemýšlel. "To opravdu nevím... Asi se musíte zeptat hráčů, proč nebruslí a nestačí soupeři. Možná, že by na to odpověděli. Já za ně nedokážu mluvit. Vidím to, co vidíte vy a diváci. A ten pohyb, který si myslíme, že je strašně důležitý proto, abychom mohli hrát rovnocenné zápasy, tak nám chybí," uvedl Rulík.

Trenéři přitom zkouší ledacos, aby se tým probral. Dnes sáhli ke změnám ve složení prvních dvou útoků, ale během zápasu už zase vrátili vše zpět k původnímu složení.

"Byla to snaha s tím vším něco udělat. První třetinu jsme neměli pohyb, tak jsme chtěli udělat nějakou změnu a vnést do mužstva trošku impulz. Ale v tom to zřejmě nebylo, protože ani tu druhou třetinu se to ohledně našeho pohybu nijak nezměnilo. S pohybem, který jsme dnes měli, jsme neměli šanci uspět," řekl Rulík.

Severočeši přitom předchozí dvě utkání s Chomutovem a v Pardubicích vydřeli díky dvěma výhrám v nájezdech. "Věřili jsme, že po těch dvou zápasech se to mužstvo stmelí a půjde do toho úplně jinak, než předvedlo, ale bohužel...," pokrčil rameny Rulík.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud