30. prosince 2015 • 18:18

V KHL skórovali Růžička, Mertl a Horák, v nájezdech uspěl Kašpar

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejový útočník Martin Růžička se v KHL po více než dvou měsících dočkal svého třetího gólu v sezoně, jeho Čeljabinsk však prohrál se Slovanem Bratislava 1:2 po samostatných nájezdech. Ty ukončil další Čech Lukáš Kašpar, který si připsal ještě asistenci. Za domácí nastoupil i Filip Novák, jenž byl v říjnu vyměněn do Čeljabinsku právě ze Slovanu. Naopak brankář Pavel Francouz zůstal popáté za sebou jen na lavičce Traktoru.


Růžička otevřel skóre v 11. minutě, ještě do konce první třetiny vyrovnal v přesilové hře Francis Paré. Další gól už diváci v normální hrací době ani v prodloužení neviděli, v nájezdech byli úspěšnější svěřenci trenéra Miloše Říhy staršího. Slovan tak prodloužil sérii vítězných zápasů na čtyři a v Západní konferenci má na devátém místě stejně bodů jako osmý Záhřeb.

Medveščak se před Slovanem udržel díky výhře 4:2 v Nižněkamsku, gólem a asistencí se na tom podílel Tomáš Mertl. Za domácí nahrával Marek Kvapil, který ještě nedávno hájil barvy Záhřebu.

V utkání Podolsku se Spartakem Moskva otevřel skóre útočník Viťazu Roman Horák, nakonec se však z vítězství 6:3 radovali hosté. Mertl i Horák zaznamenali svou desátou letošní trefu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud