28. července 2016 • 21:49

Slavia si podle Škody může do odvety s Riem Ave může věřit

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Útočník Milan Škoda vzal domácí remízu Slavie z úvodního utkání 3. předkola Evropské ligy s portugalským týmem Rio Ave na sebe. Třicetiletý fotbalista po bezbrankovém výsledku novinářům řekl, že utkání nezvládl v koncovce. Pražané si však mohou podle Škody do odvety věřit, šance na postup jsou padesát na padesát, míní slávistický forvard.


"Cítím se moc špatně, těch šancí jsem měl dost," řekl Škoda novinářům. Vyčítal si hlavně hlavičku po centru Levana Keniji ze 74. minuty, kterou zlikvidoval brankář Cássio. "Já jsem se soustředil, protože to letělo vysoko, abych hlavně trefil bránu, abych to nepodskočil nebo tak," uvedl český reprezentant.

Brankář podle něj předvedl dobrý zákrok. "Asi to vytáhnul dobře. On se rychle přesunul a chytil to, ale když to vezmu zpětně, víc než půlka brány byla volná," vyčítal si. Pět minut před pauzou Škoda skóroval, ale sudí gól neuznali kvůli odstrčení obránce. "Já si myslím, že to faul nebyl, šel jsem do něj tělem, jen jsem si udělal prostor. Že bych ho nějak strčil, to vůbec," uvedl Škoda.

Bezbranková remíza podle Škody není do odvety nejhorší. "Protože jsme nedostali gól. Ale po tom, kolik těch šancí jsme měli, nás samozřejmě mrzí, že jsme nevyhráli," řekl. Zápas v Portugalsku bude vypadat podobně, míní Škoda. "Oni se budou snažit držet balon, asi se víc tlačit do koncovky, tentokrát hráli tak po vápno. Věřit si můžeme," uvedl.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud