27. října 2016 • 10:29

Přibyl a Kaše se na farmách NHL rozjeli. Oba byli zvoleni hvězdami

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokejový útočník Daniel Přibyl zazářil ve středečním utkání nižší zámořské AHL. Pomohl čtyřmi body za gól a tři asistence k vítězství Stocktonu na ledě San Diega 7:5. Třiadvacetiletý Přibyl, který se vydal do zámoří letos z pražské Sparty, byl vyhlášen první hvězdou utkání. Rodák z Písku bodoval poprvé v dresu farmy Calgary Flames.



Druhým nejlepším hráčem utkání se stal další český forvard Ondřej Kaše, který v dresu domácích zaznamenal dvě branky a jednu přihrávku. Stejně jako Přibyl bodoval na čtvrtý pokus poprvé v sezoně.

Přibyl uzavřel v dubnu jako volný hráč dvouletou nováčkovskou smlouvu v NHL s Calgary. Druhý nejproduktivnější hokejista základní části uplynulého ročníku extraligy po operaci zkříženého vazu pravého kolena nestihl přípravný kemp Flames a před dvěma týdny po svolení lékařů k plnému návratu na led se přesunul na farmu.

Dvacetiletý Kaše odešel do zámoří loni z Chomutova a na farmě Anaheimu působí druhou sezonu. Ducks si jej vybrali v roce 2014 v sedmém kole draftu a podobně jako Přibyl na svou premiéru v NHL ještě čeká.

Vstoupit do diskuse
0