27. dubna 2017 • 17:56

Fotbalistí Mladé Boleslavi dostanou při nesplnění cílů pokuty

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Mladé Boleslavi dostali od vedení klubu den po nečekané porážce 0:2 v semifinále domácího poháru s druholigovou Opavou ultimátum. Pokud středočeské mužstvo nesplní předsezonní cíl v podobě postupu do kvalifikace evropských pohárů, dostanou hráči i členové realizačního týmu pokuty.


Mladá Boleslav na jaře podává velmi nevyrovnané výkony. Středočeský celek se trápí hlavně na domácím hřišti, kde z posledních osmi ligových zápasů porazil jen Spartu a ve středu po velmi slabém výkonu překvapivě prohrál pohárový zápas s třetím týmem druhé ligy Opavou.

Mladoboleslavští ztratili vyřazením v MOL Cupu jednu z možných cest do pohárové Evropy a bojovat o ni budou už jen v lize. V tabulce jsou na čtvrtém místě, které znamená účast v předkole Evropské ligy, ale páté Teplice se přiblížily na rozdíl pouhých dvou bodů.

"Po prohře s Opavou se dnes mimořádně sešlo představenstvo. Vyjádřilo velké znepokojení nad herním projevem A-týmu, především v domácích jarních ligových zápasech, které vyvrcholilo ostudným výkonem s druholigovou Opavou. Představenstvo rozhodlo, že pokud nedojde ke splnění sportovních cílů, které byly stanoveny před zahájením této sezony, budou následovat finanční sankce směřující k hráčům i členům realizačního týmu," uvedl klub v prohlášení.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud